Yanina Wickmayer.
Volledig scherm
Yanina Wickmayer. © Photo News

Yanina Wickmayer (32) keert in februari terug naar het tenniscircuit: “Spelen van 2024 zijn een groot doel”

TennisMinder dan tien maanden nadat ze mama werd van dochtertje Luana gaat Yanina Wickmayer (32) terug het circuit op. “Ik ben nog niet uitgeblust, heb nog veel vuur in me”, zei de Antwerpse. “Al zijn de resultaten nu niet meer het belangrijkste.”

6 reacties

 • Margueritte Van Aelst

  1 jaar geleden
  @Berthie Gijsen. Tennis brengt veel geld op voor de sponsors en de goksites. In een wta 1000 of een wta 500 krijgen grote namen zoals Kim een wildcard. Yanina zal die kans volgens mij niet om bv. in Miami of Indian Wells een uitnodiging te krijgen in een wereld waar alles om geld draait. Zij stelt zich tevreden met ITF-Tornooien en daarom respecteer ik haar.
 • Gino Denil

  1 jaar geleden
  Haar beste positie was ooit 12, Marcel De Maesschalck. Daar kom je nooit enkel met geluk. Later werd haar carrière gebroken omdat ze Lyme opliep. Dat kruipt ernstig in je lichaam voor langere tijd. Iemand die kan zeggen dat hij ooit eens beter dan de 12e beste in iets geweest is in de wereld kan misschien kritiek geven.
 • Marcel De Maesschalck

  1 jaar geleden
  Op welke basis zou die zelfs nog maar geselecteerd worden om naar de O.S. te gaan ? Altijd boven haar stand gespeeld en met Woepie ga je er niet komen. Heeft met heel veel geluk een paar jaar in de top 50 gestaan en op die manier veel te veel geld verdiend zonder er iets voor te moeten doen.
 • Jonathan Dekeyser

  1 jaar geleden
  Beste Yaninna, als je je moet spiegelen aan Kim dan vrees ik dat het helaas niet goed komt. Ik wens je van harte het beste met je come back maar dat het niet evident zal zijn is al vele malen bewezen. Nu, een beetje zakgeld is altijd welgekomen.
 • Jacques Hillaert

  1 jaar geleden
  Het gaat niet altijd om geld, er is ook liefde voor de sport, het ga je goed Yaninna, ik hoop op een mooie comeback
 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.