Kim Clijsters.
Volledig scherm
PREMIUM
Kim Clijsters. © AP

“Wordt het stilaan tijd om te beseffen dat dat 37-jarige lichaam van Clijsters signalen uitzendt die niet zo positief zijn?”

TennisDe ‘Kimback’ blijft haperen. De wildcards voor Miami en Charleston mogen worden teruggegeven. Een knieoperatie in oktober en haar coronabesmetting in januari zorgden voor een fysieke achterstand. “Ik ben nog niet klaar om te stoppen”, schreef Clijsters toch. “Ik wil blijven proberen.” Tegen beter weten in? Onze tennisexpert Filip Dewulf wikt en weegt.

41 reacties

 • Simone Meeuwesen

  1 jaar geleden
  Dit is super. Je kan tot je 100 ste blijven tennissen ,maar niet in competitie . Maar als competief bent is dat wel moeilijk.
 • Pieter Martens

  1 jaar geleden
  Realisme blijkt voor vele een onbestaanbaar woord te zijn hard maar dat is eenmaal zo.
 • James Williams

  1 jaar geleden
  Game over...10 jaar geleden ongeveer
 • Jean-Claude Dauwe

  1 jaar geleden
  Waarom willen sommige sporters (en artiesten) die jaren geleden gestopt zijn, plots opnieuw beginnen? Stoppen is stoppen ... het wordt meestal toch niet meer wat het was.
 • Bart Dekort

  1 jaar geleden
  Zovelen die menen prestaties te verrichten die niet meer beantwoorden aan wat men reëel kan verwachten, lopen ongelukkig rond. Als ik haar was zou ik een sportpsycholoog bezoeken die haar duidelijk maakt dat er belangrijkere dingen zijn dan dat geel balletje. Als moeder zou ze dat toch al moeten beseffen.