Action Images via Reuters
Volledig scherm
© Action Images via Reuters

Wat gaat dat vandaag geven? Publiek wordt wild wanneer Roger Federer court betreedt voor... training

TennisWat gaat dat geven vrijdag, wanneer Roger Federer in de Laver Cup de laatste wedstrijd uit zijn carrière speelt - aan de zijde van eeuwige concurrent Rafael Nadal. Want met diezelfde Nadal trainde hij vandaag tegen Novak Djokovic en Andy Murray. De O2-Arena ging volledig uit de bol.

5 reacties

 • Koert Hendrickx

  2 maanden geleden
  Fantastische vent die Federer. Voor mij de beste ever en een mooie mens.
 • jaak herkol

  2 maanden geleden
  Petje af voor beide heren !!! Als tennisliefhebber heb ik meer dan tien jaar genoten van jullie tennis . Het ga jullie goed ! (zal wel niet moeilijk zijn met jullie vermogen)
 • Anita Aerts

  2 maanden geleden
  De 2 sportiefste rivalen en vooral vrienden in het tennis
 • chris elsen

  2 maanden geleden
  Dat vind ik dan weer mooi van Nadal om zijn tegenstrever dat nog te gunnen om in zijn afscheidsmatch samen te spelen.
 • Feline Noé

  2 maanden geleden
  Ik hoop dat ze hunnen opponenten op een legendarische manier afmaken, dat past bij de totale som van beide hun Grand Slams.
 1. Wie is fenomeen en US Open-winnaar Carlos Alcaraz? “Hij pakte een racket op voor hij kon lopen en kreeg zijn eerste tandjes op een tennisbaan”
  US Open
  1

  Wie is fenomeen en US Open-win­naar Carlos Alcaraz? “Hij pakte een racket op voor hij kon lopen en kreeg zijn eerste tandjes op een tennisbaan”

  “Het is soms moeilijk te geloven dat hij nog maar een tiener is. Hij is één van die zeldzame talenten die af en toe opduiken in onze sport.” Tegenstander Casper Ruud was, net zoals de hele wereld, onder de indruk van Carlos Alcaraz. US Open-winnaar en op zijn negentiende de jongste nummer één van de wereld ooit. Portret in zeven weetjes.
 2. Novak Djokovic gooit racket in publiek en krijgt berisping, wat later is hij verbouwereerd als Medvedev uit het niets opgeeft
  Tennis
  3

  Novak Djokovic gooit racket in publiek en krijgt berisping, wat later is hij verbouwe­reerd als Medvedev uit het niets opgeeft

  Novak Djokovic viel op het ATP-toernooi van Astana van de ene verbazing in de andere. Na een rally gooide hij zijn racket, lachend en zonder slechte intenties, in het publiek. De umpire was daar echter minder mee gediend. Wat later stond Djokovic met z'n mond vol tanden toen zijn tegenstrever Daniil Medvedev uit het niets opgaf. “Hij is een geweldige gozer. Ik ben in shock.”