Kyrgios wees Palus tijdens de finale aan, waarop de vrouw een kwartier uit het stadion werd gegooid.
Volledig scherm
Kyrgios wees Palus tijdens de finale aan, waarop de vrouw een kwartier uit het stadion werd gegooid. © rv

Vrouw die tijdens finale Wimbledon uit stadion werd gezet, klaagt Kyrgios aan wegens beschuldiging over “700 drankjes”

TennisEen vrouwelijke toeschouwer die deze zomer aanwezig was bij de finale van Wimbledon tussen Novak Djokovic en Nick Kyrgios gaat juridische stappen ondernemen tegen de Australiër. De immer controversiële Kyrgios beschuldigde de bezoekster ervan dat ze dronken was en “zevenhonderd drankjes” had genuttigd.

3 reacties

 • Roger Declercq

  6 maanden geleden
  Het publiek moet stil zijn, anders zijn de spelers uit hun concentratie. Akkoord, maar de tennissers en tennissters mogen wel de hele boel bijeen kreunen tijdens het spel. Daar mag ook wel eens iets aan gedaan worden.
 • Jean Petermans

  6 maanden geleden
  Kyrgios zei " ze lijkt alsof ze 700 drankjes.." Op basis van deze uitspraak kan je nooit of te nimmer iemand op veroordelen.
 • gunter franquet

  6 maanden geleden
  waarom moet men eigenlijk zwijgen tijdens tennis
 1. “Hij zou wel eens zijn droom kunnen waarmaken”: onze tenniswatcher tipt zijn favorieten voor de Australian Open
  TENNIS

  “Hij zou wel eens zijn droom kunnen waarmaken”: onze tenniswat­cher tipt zijn favorieten voor de Australian Open

  De speeltijd is voorbij, vanaf nu wacht het grote werk met het eerste grandslamtoernooi van het seizoen: de Australian Open. De intussen 111de editie. In Melbourne Park wordt de komende veertien dagen op zoek gegaan naar opvolgers voor Rafael Nadal en de intussen gestopte Ashleigh Barty. Nadal topt, kan het anders, het lijstje favorieten, net zoals Djokovic, terwijl bij de vrouwen veel ogen gericht zijn op ’s werelds nummer één Swiatek. Maar wie zou er down under nog kunnen schitteren? Een vooruitblik met onze tenniswatcher: “Ze doet op de baan omzeggens niets verkeerd en net dat maakt haar net zo gevaarlijk.”