Marion Bartoli.
Volledig scherm
Marion Bartoli. © AFP/Photo News

Voormalig Wimbledon-winnares getuigt hoe ze door haar ex "dicht bij de dood was": "Elke dag zei hij me dat ik dik was"

TennisHet verhaal van Marion Bartoli is op z'n minst opmerkelijk te noemen. De Franse winnares van Wimbledon in 2013 keek de dood in de ogen nadat ze een mysterieus virus opschaarde. Bartoli zelf vertelt nu in een exclusief interview aan L'Equipe dat haar relatie met haar ex het dramatische gewichtsverlies mee inluidde waarop ze "dicht bij de dood kwam". "Hij maakte van mijn leven een echte hel."

4 reacties

 • chantal vanlaere

  5 jaar geleden
  Ja zo werken ze , ik was jaren lang te lomp, en kon niet voor me zelf zorgen ik mocht gelukkig zijn dat hij mij eten gaf!!
 • Kansarax Buda

  5 jaar geleden
  Ze is nooit betrapt of beschuldigd op dopinggebruik. Dus José, waar haal je het vandaan?
 • José coolsaet

  5 jaar geleden
  Zelf verklaarde hoogbegaafde! Haar verhaal klopt niet. Tof heel bizar. Wat is de juiste toedracht? Toen ze stopte met tennis, al dan niet gedwongen, waren er insinuaties over dopinggebruik.
 • Geert Van de Moortele

  5 jaar geleden
  De foto's zeggen alles.Hoe extreem kan je zo veranderen.Onbegrijpelijk.
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.