Photo News
Volledig scherm
© Photo News

VIDEO. Negende matchbal was er teveel aan: Elise Mertens niet voorbij Venus Williams in Rome

TennisElise Mertens (WTA 20) heeft zich niet kunnen plaatsen voor de tweede ronde op het WTA-toernooi in de Italiaanse hoofdstad Rome (gravel/3.452.538 dollar).

0 reacties

 1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 1. Waarom Novak Djokovic een vaccin weigert: de eeuwige rebel die gelooft in zelfheling, de kracht van de geest en alternatieve geneesmiddelen
  PREMIUM
  Tennis
  51

  Waarom Novak Djokovic een vaccin weigert: de eeuwige rebel die gelooft in zelfheling, de kracht van de geest en alternatie­ve geneesmid­de­len

  Djoker de Rebel. Novak Djokovic (34) liet al uitschijnen niet gevaccineerd te zijn, maar leek toch te mogen deelnemen aan de Australian Open dankzij een “medische uitzondering”. Tot de Australische autoriteiten er zich echter gingen mee bemoeien: de Serviër wordt naar alle waarschijnlijkheid morgen op het vliegtuig gezet richting zijn thuisland. Een portret van ‘Nole’, die vasthoudt aan het spirituele en “té geliefd” wil zijn.
 2. ‘Enfant terrible’ speelt kwalificatieduel van Australian Open met coronaklachten: “Ik weet zeker dat ik positief test”
  Tennis
  6

  ‘Enfant terrible’ speelt kwalifica­tie­du­el van Australian Open met corona­klach­ten: “Ik weet zeker dat ik positief test”

  De Australische tennisser Bernard Tomic heeft in de kwalificaties van de Australian Open voor een opvallend incident gezorgd. De 29-jarige Tomic vertelde tijdens zijn partij in de eerste kwalificatieronde tegen de umpire dat hij coronagerelateerde klachten heeft. Omdat een sneltest voorafgaand aan de wedstrijd negatief uitviel, was de Australiër toch op de baan verschenen.