Volledig scherm
© USA TODAY Sports

Vertier van de bovenste plank: Kyrgios krijgt het aan de stok met toeschouwer, waarna hij publiek trakteert op magie

TennisNick Kyrgios heeft een nieuwe episode aan zijn fratsenarsenaal toegevoegd. In het ATP-toernooi van Miami ging de Australische tennisser vol in de clinch met een toeschouwer, die nadien uit het stadion werd gezet. In diezelfde match stal Kyrgios trouwens ook mét het racket de show. En dat allemaal één dag nadat hij de referee de huid vol schold. 

 1. Elise Mertens verliest na felbevochten eerste set finale in Linz van dubbelpartner Sabalenka
  Tennis

  Elise Mertens verliest na felbevoch­ten eerste set finale in Linz van dubbelpart­ner Sabalenka

  Geen kers op de taart voor Elise Mertens. In de finale van Linz ging ze onderuit tegen haar dubbelpartner, Aryna Sabalenka (WTA 11): 7-5 en 6-2. In een zwaarbevochten eerste set liet de 24-jarige Hamontse (WTA 21) na om uit te serveren bij 4-5, waarna ze in set twee achter de feiten liep tegen de krachtige Wit-Russische. Mertens verloor eerder dit jaar ook de finale in Praag van Simona Halep en blijft zo steken op vijf WTA-enkeltitels in haar carrière: twee keer Hobart, Lugano, Rabat en Doha.
 1. Dominic Thiem onderuit in langst durende eindstrijd ooit van ATP Finals: Daniil Medvedev triomfeert
  Play
  ATP Finals

  Dominic Thiem onderuit in langst durende eindstrijd ooit van ATP Finals: Daniil Medvedev triomfeert

  Verrassing in de Londense O2 Arena: niet Dominic Thiem (ATP 3) maar Daniil Medvedev (ATP 4) trok aan het langste eind in de finale van de Masters. De Nadal-killer die het haalt van de Djokovic-killer. Na een felbevochten finale met wisselend scoreverloop: 4-6, 7-6 (7/2) en 6-4. Met twee uur en 43 minuten de langst durende eindstrijd van de ATP Finals ooit. Domper voor Thiem, die recent nog de US Open op zijn naam schreef.
 2. Coronacrisis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?
  Sparen

  Coronacri­sis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?

  Het voorbije jaar heeft de manier waarop we bankzaken uitvoeren serieus veranderd. We bankieren massaal digitaal, sparen meer dan ooit en ook jongeren wagen zich nu vaker aan beleggingsfondsen. Ook de banken zelf moesten zich pijlsnel aan de nieuwe realiteit aanpassen. Hoe bracht uw huisbank het er vanaf? Heeft ze u in positieve zin verbaasd of was u eerder ontgoocheld? Laat het ons weten via deze korte online enquête.
 1. Marc Degryse over periode als sportleider bij Club Brugge: "Weinig behoefte om er over te praten"
  Play

  Marc Degryse over periode als sportlei­der bij Club Brugge: "Weinig behoefte om er over te praten"

 2. Real Madrid klopt Inter: herbekijk hier de belangrijkste fases
  Play

  Real Madrid klopt Inter: herbekijk hier de belangrijk­ste fases