Karolina Pliskova nam het in de derde ronde op tegen Beatriz Haddad Maia.
Volledig scherm
Karolina Pliskova nam het in de derde ronde op tegen Beatriz Haddad Maia. © AP

Verrassing in Indian Wells: nummer 3 en nummer 5 van de wereld uitgeschakeld

TennisKarolina Pliskova en Andrey Rublev, de nummer 3 en nummer 5 van de wereld, hebben de derde ronde van het prestigieuze WTA-toernooi in het Amerikaanse Indian Wells niet overleefd. De Tsjechische verloor in twee sets van Beatriz Haddad Maia, de nummer 115 van de wereld. Bij de mannen werd Rublev dan weer verrast door een sterke Tommy Paul (ATP 60).

1 reactie

 • Jean Petermans

  2 weken geleden
  Op zich is dat geen verrassing, het is einde seizoen.
 1. Gewezen tennisster Jelena Dokic deelt een voor haar erg pijnlijke foto: “Een paar jaar later maakte ik bijna een einde aan mijn leven”
  Tennis
  1

  Gewezen tennisster Jelena Dokic deelt een voor haar erg pijnlijke foto: “Een paar jaar later maakte ik bijna een einde aan mijn leven”

  Voormalige tennisster Jelena Dokic (38) heeft een hartverscheurende Instagram-post geplaatst. De foto toont een jonge Dokic, helemaal van de kaart nadat haar tirannieke vader weer eens over de schreef was gegaan. “Een paar jaar later maakte ik bijna een einde aan m'n leven”, bekent ze. De Australische wil met de post als ervaringsdeskundige tegen wil en dank - ze schreef er in 2017 een boek over - het bewustzijn van geestelijke gezondheidszorg proberen vergroten.
 2. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.