Benoît Paire in tranen.
Volledig scherm
Benoît Paire in tranen. © Eurosport

“Velen spuwden me uit, maar kijk nu”: Benoît Paire laat tranen vrije loop nadat corona z’n leven veranderde “in een hel”

Australian OpenDe tranen de vrije loop. Benoît Paire reageerde na zijn zege in de tweede ronde van de Australian Open erg emotioneel. De 32-jarige Fransman komt van ver. Na “een rotjaar” met drie coronabesmettingen zat Paire er mentaal helemaal door. Op de tennisbaan mét fans krabbelt ‘s werelds nummer 56 nu recht. “Velen hebben op me gespuuwd. Maar kijk: ik sta in de derde ronde.” 

2 reacties

 • Patrick Vriends

  4 maanden geleden
  Proficiat man sterk .
 • Guy Van Severen

  4 maanden geleden
  Proficiat Benoît !
 1. Vertederend: ballenmeisje gaat graag in op aanzoek Tsitsipas om te schuilen onder zijn paraplu in Barcelona
  Play
  Tennis

  Vertede­rend: ballenmeis­je gaat graag in op aanzoek Tsitsipas om te schuilen onder zijn paraplu in Barcelona

  Met lange toiletpauzes na een verloren set en communicatie met zijn vader in de tribunes zondigde Stefanos Tsitsipas al meermaals tegen de ongeschreven wetten van het tennis, maar de boomlange Griek weet geregeld ook te charmeren. Niet alleen met toptennis, gisteren toonde hij zich ook van zijn charmantste kant door tijdens een regenbreak in Barcelona een ballenmeisje onder zijn paraplu te laten schuilen. Vertederend beeld dat viraal gaat.
 1. “Kwets ik jouw gevoelens misschien?”: potjes van Nick Kyrgios koken over in verbale clash met umpire
  Play
  Tennis
  6

  “Kwets ik jouw gevoelens misschien?”: potjes van Nick Kyrgios koken over in verbale clash met umpire

  Nick Kyrgios heeft inmiddels meer woede-uitbarstingen dan titels op z'n palmares. In de achtste finales van het prestigieuze Miami-toernooi verloor de 26-jarige Australiër de controle volledig. Tennisrackets kapotslaan, de ref beledigen en zelfs een hele game moeten inleveren als sanctie: het hele pakket kwam aan bod. Kyrgios: “Dit is een grap. Zorg voor nieuwe scheidsrechters.”