AP
Volledig scherm
© AP

Van Uytvanck en Mertens benieuwd naar comeback Clijsters deze nacht in Atlanta: “Maar liever toch niet tegen Kim spelen”

TennisEen klein jaar na haar door corona en een blessure verstoorde rentree komt Kim Clijsters komende nacht eindelijk nog eens in actie: een demonstratiematch tegen Sloane Stephens in Atlanta. In Tokio zeggen Elise Mertens en Alison Van Uytvanck benieuwd te zijn: “Het zou fijn zijn om met Kim de tour op te gaan.”

5 reacties

 • Margueritte Van Aelst

  2 maanden geleden
  @Ronny Van Looy : Kim had nochtans in het begin duidelijk gesteld dat ze enkel interesse had in de hardcourt toernooien van Amerika en dat op vraag van haar kinderen die haar willen zien spelen vanop de tribune. Naar het buitenland gaan zou een eventuele bonus zijn. Ook duidelijk gezegd in het begin. Uiteindelijk doet ze wat ze wil en wij hebben daar niets in te beslissen.
 • Dirk Willems

  2 maanden geleden
  Al haar 4de comeback , hoeveel gaan er nog komen alvorens Kim beseft dat haar tijd voor toptennis voorbij is.
 • patrick de bock

  2 maanden geleden
  Dat wordt de zoveelste afgang
 • Irene Mengels

  2 maanden geleden
  Stop Kim , je maakt je enkel belachelijk.
 • Ronny Van Looy

  2 maanden geleden
  Ik begrijp niet wat Kim hierbij nog wil bewijzen?
 1. Publiek keert zich tegen Tsitsipas na nieuwe lange toiletpauze, maar Griek is zich van geen kwaad bewust: “Ik doe niets verkeerd”
  US Open
  4

  Publiek keert zich tegen Tsitsipas na nieuwe lange toiletpau­ze, maar Griek is zich van geen kwaad bewust: “Ik doe niets verkeerd”

  Stefanos Tsitsipas plaatste zich voor de derde ronde van de US Open, maar haalde zich in zijn overwinning tegen Adrian Mannarino wel de woede van het publiek op de hals. De Griek laste net als in zijn eerste partij tegen Andy Murray een toiletpauze van bijna tien minuten in, tot ongenoegen van fans en tegenstanders: “Het is een ongeschreven regel om dat niet te doen.”