AP
Volledig scherm
© AP

Van Uytvanck en Mertens benieuwd naar comeback Clijsters deze nacht in Atlanta: “Maar liever toch niet tegen Kim spelen”

TennisEen klein jaar na haar door corona en een blessure verstoorde rentree komt Kim Clijsters komende nacht eindelijk nog eens in actie: een demonstratiematch tegen Sloane Stephens in Atlanta. In Tokio zeggen Elise Mertens en Alison Van Uytvanck benieuwd te zijn: “Het zou fijn zijn om met Kim de tour op te gaan.”

5 reacties

 • Margueritte Van Aelst

  1 jaar geleden
  @Ronny Van Looy : Kim had nochtans in het begin duidelijk gesteld dat ze enkel interesse had in de hardcourt toernooien van Amerika en dat op vraag van haar kinderen die haar willen zien spelen vanop de tribune. Naar het buitenland gaan zou een eventuele bonus zijn. Ook duidelijk gezegd in het begin. Uiteindelijk doet ze wat ze wil en wij hebben daar niets in te beslissen.
 • Dirk Willems

  1 jaar geleden
  Al haar 4de comeback , hoeveel gaan er nog komen alvorens Kim beseft dat haar tijd voor toptennis voorbij is.
 • patrick de bock

  1 jaar geleden
  Dat wordt de zoveelste afgang
 • Irene Mengels

  1 jaar geleden
  Stop Kim , je maakt je enkel belachelijk.
 • Ronny Van Looy

  1 jaar geleden
  Ik begrijp niet wat Kim hierbij nog wil bewijzen?
 1. Onze tenniswatcher over marathonpartij van Alcaraz tegen Sinner: “Dit zou wel eens een belangrijk moment in de tennisgeschiedenis kunnen blijken”
  PREMIUM
  Tennis
  1

  Onze tenniswat­cher over marathon­par­tij van Alcaraz tegen Sinner: “Dit zou wel eens een belangrijk moment in de tennisge­schie­de­nis kunnen blijken”

  “De toekomst van het mannentennis? Laat maar komen!” Onze tenniswatcher Filip Dewulf zag dat de kraker tussen Carlos Alcaraz (19) en Jannik Sinner (21), die meer verdiende dan een slot om tien voor drie ’s nachts – de laatst beëindigde match ooit op de US Open! – en een niet bomvol Arthur Ashe Stadium, aantoonde dat de opvolging van Federer-Nadal-Djokovic minstens even spectaculair gaat zijn.