Novak Djokovic.
Volledig scherm
Novak Djokovic. © AFP

Van schriel mannetje naar flexibele machine: Djokovic komt met 1.000ste zege in select clubje van vijf

Tennis6-4, 6-3. De score in de halve finale van het ATP 1000-toernooi in Rome was niet historisch, de prestatie wel. Zege nummer 1.000 voor Novak Djokovic. De 34-jarige Serviër komt in een select clubje van vijf binnen. “Dank dat ik een klein beetje deel mocht uitmaken van jouw geschiedschrijving”, grinnikte tegenstander Casper Ruud (ATP 10).

1 reactie

 • Jeffrey Meykens

  2 maanden geleden
  Cijfermatig de enige echte GOAT, alles draait om de cijfers, de rest is bijzaak!
 1. Rafael Nadal, die bevestigt dat hij vader wordt, ziet kans op deelname aan Wimbledon: “Tevreden met de manier waarop ik heb kunnen trainen”
  TENNIS
  2

  Rafael Nadal, die bevestigt dat hij vader wordt, ziet kans op deelname aan Wimbledon: “Tevreden met de manier waarop ik heb kunnen trainen”

  Dit weekendje nog een golftoernooi op Mallorca, maar maandag vertrekt Rafael Nadal (ATP 4) naar Londen waar hij eerst twee exhibitiematchen wil spelen in Hurlingham alvorens zijn zinnen te zetten op Wimbledon. “Het gaat beter, ik heb een ander gevoel in mijn voet”, zei de 36-jarige Spanjaard die twee weken geleden nog openlijk over zijn toekomst twijfelde. En tezelfdertijd ook bevestigt dat hij vader wordt.
 2. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?