Tennis TV
Volledig scherm
© Tennis TV

Tsitsipas krijgt wind van voren na lepe tennistruc: “Dat vond ik niet aardig van de umpire”

Masters CincinnatiStefanos Tsitsipas heeft geen te beste beurt gemaakt in Cincinnati. De ergernis op de hals gehaald van het publiek, de umpire en vooral zijn tegenstander, Alexander Zverev. Na een verloren eerste set trok de 23-jarige Griek (ATP 3) met tas en al richting het toilet, waar hij zich acht minuten schuil hield. In de tribunes ondertussen: een hevig op zijn gsm tokkelende Apostolos, de vader/coach van Tsitsipas. Communicatie tussen speler en entourage is verboden in het tennis. In theorie althans.

3 reacties

 • Pim Pauwels

  1 jaar geleden
  Toen hij terug kwam had de andere 8 min naar de wc moeten gaan
 • Jeffrey Meykens

  1 jaar geleden
  Als het toelaatbaar is volgens het reglement moet niemand zeuren anders moet deze maar worden aangepast. In elke sport wordt er op topniveau de reglementen afgetast om uiteindelijk als winnaar te zegevieren! Zie maar naar o.a de F1!
 • Jeffrey Meykens

  1 jaar geleden
  Proficiat aan Zverev maar een dubbele break goedmaken in de beslissende set zal geen evidentie meer zijn op dat niveau, Tsitsipas had moeten winnen en heeft het zelf uit handen gegeven!
 1. Novak Djokovic gooit racket in publiek en krijgt berisping, wat later is hij verbouwereerd als Medvedev uit het niets opgeeft
  Tennis
  3

  Novak Djokovic gooit racket in publiek en krijgt berisping, wat later is hij verbouwe­reerd als Medvedev uit het niets opgeeft

  Novak Djokovic viel op het ATP-toernooi van Astana van de ene verbazing in de andere. Na een rally gooide hij zijn racket, lachend en zonder slechte intenties, in het publiek. De umpire was daar echter minder mee gediend. Wat later stond Djokovic met z'n mond vol tanden toen zijn tegenstrever Daniil Medvedev uit het niets opgaf. “Hij is een geweldige gozer. Ik ben in shock.”
 2. Opnieuw een nederlaag voor de Belgen in de Davis Cup: Frankrijk wint overbodige ontmoeting
  Tennis
  1

  Opnieuw een nederlaag voor de Belgen in de Davis Cup: Frankrijk wint overbodige ontmoeting

  Sander Gillé (ATP dubbel 78) en Joran Vliegen (ATP dubbel 90) hebben zaterdag het afsluitende dubbelspel in de overbodige Davis Cup-confrontatie met Frankrijk verloren. Het was de derde partij in het derde groepsduel van de Belgische mannen in Hamburg. Gillé en Vliegen moesten na anderhalf uur tennis in twee sets (6-3 en 7-6 (8/6)) de duimen leggen voor de Fransen Nicolas Mahut (ATP dubbel 27) en Arthur Rinderknech (ATP dubbel 144). Frankrijk wint het duel zo met 2-1.