Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Titelverdediger Goffin ‘vergeet’ zich in te schrijven voor Montpellier, maar krijgt wildcard

TennisHet gaat David Goffin (ATP 45) niet voor de wind. De Luikenaar vergat zich in te schrijven voor het ATP 250-toernooi in het Franse Montpellier, waar hij titelverdediger is. Toernooidirecteur Sébastien Grosjean gooit hem gelukkig een reddingsboei toe in de vorm van een wildcard.

3 reacties

 • Stroobants Alexander

  4 maanden geleden
  Vergeten in te schrijven, dan ben je ernstig met je job bezig. Zou beter stoppen.
 • Didier Delaere

  4 maanden geleden
  is al 2 jaar bezig aan het jaar teveel,stoppen en binnen 10 jaar een comeback plannen zoals enkele anderen.
 • Roland Desnyder

  4 maanden geleden
  Ligt er toch direct uit ...is afgeschreven !!!
 1. Boris Becker na woelige eerste weken zowaar nu al overgeplaatst naar comfortabeler deel Londense cel
  Play
  Tennis
  21

  Boris Becker na woelige eerste weken zowaar nu al overge­plaatst naar comfortabe­ler deel Londense cel

  Ex-tennisser Boris Becker werd eind april veroordeeld tot 2,5 jaar gevangenisstraf, waarvan hij de helft effectief moet uitzitten. De voormalige tennisster zou zo’n drie miljoen pond verborgen hebben gehouden nadat hij failliet werd verklaard. En zijn eerste weken in de Londense gevangenis zijn de Duitser niet al te goed bevallen, maar er is beterschap - Becker is intussen al overgeplaatst naar een comfortabeler deel van de gevangenis. Om zijn tijd daar nuttig te besteden, zou Becker bepaalde gevangenen zelfs Engels leren.
 2. “Nadal, is het dan wel fair dat onze kinderen sterven?”: Oekraïense tennissers verontwaardigd dat ze geen steun krijgen
  Tennis
  9

  “Nadal, is het dan wel fair dat onze kinderen sterven?”: Oekraïense tennissers verontwaar­digd dat ze geen steun krijgen

  De uitsluiting van Russische en Wit-Russische tennissers op Wimbledon zorgt voor bijzonder veel controverse. Menig topper zoals Nadal, Djokovic en Murray vindt dat geen faire keuze, wat op veel weerstand stuit bij de Oekraïners. Zoals bij Marta Kostyuk of bij gewezen speler Stakhovsky, momenteel vechtend aan het front: “Is het dan ook fair dat Oekraïense kinderen geen tennis meer kunnen spelen, Rafa? Is het fair dat zij sterven?”