De ‘Kimback’ gaat voort.
Volledig scherm
De ‘Kimback’ gaat voort. © AFP

Terugkeer in ‘haar’ Miami: Kim Clijsters viert binnen drie weken haar rentree

TennisMiami Open, het toernooi dat Kim Clijsters (WTA 1054) twee keer won, wordt etappe vier van de ‘Kimback’. “Dit is altijd al een favoriete stopplaats geweest voor mij”, zegt de 37-jarige mama. Op 22 maart zal het 202 dagen geleden zijn dat zij een officiële match speelde.

16 reacties

 • Gino Denil

  1 maand geleden
  Geen idee hoeveel tennisspelers er in de hele wereld zijn. Maar het aantal wedstrijdspelers in Vlaanderen (inter club en tornooien) bedraagt al meer dan 40.000. Wereldwijd moeten er dat miljoenen zijn. Zowel bij de vrouwen als de mannen. Als je dan al in de top 1000 WTA lijst bij de vrouwen of ATP lijst bij de mannen geraakt is het al een hele prestatie. En Clijsters moet wel in staat zijn om nog in de top 300 te geraken.
 • Wannes Van De Velde

  1 maand geleden
  Wat is er nu mis mee als ze dit wil doen?Moet zij verantwoording afleggen ?Kim ,doe verder zolang je er plezier aan beleefd,afgunst zal er altijd zijn.
 • patrick de bock

  1 maand geleden
  Waar heeft die een wildcard aan verdiend? Heeft de laatste tijd toch echt niks gepresteerd?
 • victor vandesande

  1 maand geleden
  Ik vrees dat ze snel op haar nummer gezet zal worden door de veel jongere , fittere en snellere speelsters. Kim prachtige atlete geweest met geweldig palmares, nu tijd om dat waanidee dat ze het gevecht met de tijd kan winnen opzij te zetten. Niemand kan terug op topsportniveau komen op die leeftijd na acht jaar stilgelegen te hebben. Bespaar uzelf deze ontgoocheling Kim voor het zielig wordt.
 • Frankie Albert Goethals

  2 maanden geleden
  Kim bespaar jezelf de afgang! Besef dat uw carrière voorbij is, straks krijg je enkel nog de lachers op uw hand. Als je geld nodig hebt én wil reizen, wordt dan trainer.
 1. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 1. Van gejuich bij RSCA en W-Beveren tot treurnis bij Moeskroen: de hoogtepunten van de slotspeeldag in de reguliere competitie
  Play
  Jupiler Pro League
  1

  Van gejuich bij RSCA en W-Beveren tot treurnis bij Moeskroen: de hoogtepun­ten van de slotspeel­dag in de reguliere competitie

  0:00
 2. Wout van Aert: "Ik durfde niet te geloven dat ik gewonnen had"
  Play

  Wout van Aert: "Ik durfde niet te geloven dat ik gewonnen had"