Novak Djokovic vol ongeloof op de Adria Tour.
Volledig scherm
Novak Djokovic vol ongeloof op de Adria Tour. © AFP

“Stiekeme verdwijntruc” brengt Djokovic in nog lastiger parket, voor zijn vader is Dimitrov de schuldige

TennisNog een extra smet op het al flink bezoedelde blazoen van Novak Djokovic (33). De Serviër vertrok na de positieve test van Grigor Dimitrov zondagavond meteen uit Kroatië om via Servië naar Monaco te reizen. Op die manier ontliep hij een verplichte coronatest die alle deelnemers van de Adria Tour in Kroatië moesten ondergaan. In verschillende media ligt zijn hoofd op het kapblok, zijn vader wijst naar Dimitrov als de grote schuldige.

45 reacties

 • Inge Van Thillo

  12 maanden geleden
  Simpel: bijj de volgende golf, die er door zo'n mensen zeker komt, verplicht op de eerste linie zetten in ziekenhuizen, zorgcentra,..
 • yves power

  12 maanden geleden
  Laat hem op geen enkel toernooi nog spelen, is gewoon egoisme bij die gast
 • Piet Bataillie

  12 maanden geleden
  Voor Pa Djokovic zijn het altijd de anderen : Dimitrov nu. Recentelijk zei hij ook dat Federer best opkrast. Ik heb nog altijd veel pijn van de Wimbledonfinale 2019, die had Federer moeten winnen tegen Djokovic. Pijnlijk, want dat had de verhouding Grand Slams 21 - 16 gemaakt voor Federer, nu is het 20 - 17 en Djokovic gaat waarschijnlijk Federer overtreffen. Dat is spijtig. Djokovic is een machine maar heeft niet de genialiteit en het charisma van Federer.
 • Wilfried Ingels

  12 maanden geleden
  Geld daar gaat het over en dan de grote verdwijntruc.Benieuwd wat straf die gaat krijgen.Schorsen levenslang andere mensen besmetten en vluchten naar Monaco.Het verstand komt niet met veel geld integendeel.
 • Jos Vanhoedenaghe

  12 maanden geleden
  2x Jaar uitsluiting isde enige en juiste straf voor zulke dekkenek.