Novak Djokovic vol ongeloof op de Adria Tour.
Volledig scherm
Novak Djokovic vol ongeloof op de Adria Tour. © AFP

“Stiekeme verdwijntruc” brengt Djokovic in nog lastiger parket, voor zijn vader is Dimitrov de schuldige

TennisNog een extra smet op het al flink bezoedelde blazoen van Novak Djokovic (33). De Serviër vertrok na de positieve test van Grigor Dimitrov zondagavond meteen uit Kroatië om via Servië naar Monaco te reizen. Op die manier ontliep hij een verplichte coronatest die alle deelnemers van de Adria Tour in Kroatië moesten ondergaan. In verschillende media ligt zijn hoofd op het kapblok, zijn vader wijst naar Dimitrov als de grote schuldige.

45 reacties

 • Inge Van Thillo

  1 jaar geleden
  Simpel: bijj de volgende golf, die er door zo'n mensen zeker komt, verplicht op de eerste linie zetten in ziekenhuizen, zorgcentra,..
 • yves power

  1 jaar geleden
  Laat hem op geen enkel toernooi nog spelen, is gewoon egoisme bij die gast
 • Piet Bataillie

  1 jaar geleden
  Voor Pa Djokovic zijn het altijd de anderen : Dimitrov nu. Recentelijk zei hij ook dat Federer best opkrast. Ik heb nog altijd veel pijn van de Wimbledonfinale 2019, die had Federer moeten winnen tegen Djokovic. Pijnlijk, want dat had de verhouding Grand Slams 21 - 16 gemaakt voor Federer, nu is het 20 - 17 en Djokovic gaat waarschijnlijk Federer overtreffen. Dat is spijtig. Djokovic is een machine maar heeft niet de genialiteit en het charisma van Federer.
 • Wilfried Ingels

  1 jaar geleden
  Geld daar gaat het over en dan de grote verdwijntruc.Benieuwd wat straf die gaat krijgen.Schorsen levenslang andere mensen besmetten en vluchten naar Monaco.Het verstand komt niet met veel geld integendeel.
 • Jos Vanhoedenaghe

  1 jaar geleden
  2x Jaar uitsluiting isde enige en juiste straf voor zulke dekkenek.
 1. Wanneer de stoppen plots doorslaan: tennisser mept verlichting aan diggelen, ref ei zo na bedolven onder scherven
  Time-out
  2

  Wanneer de stoppen plots doorslaan: tennisser mept verlich­ting aan diggelen, ref ei zo na bedolven onder scherven

  Als je zelfs indruk maakt op de Franse ‘bad boy’ Benoit Paire, dan weet je dat je je boekje ver te buiten bent gegaan. Dat beseft de Argentijnse tennisser Renzo Olivo na gisteren ook. De Zuid-Amerikaan was zo gefrustreerd na een nederlaag dat hij de verlichting rond de baan aan diggelen mepte. Niet bewust, maar de scherven belandden wel ei zo na op de umpire.