Novak Djokovic vol ongeloof op de Adria Tour.
Volledig scherm
Novak Djokovic vol ongeloof op de Adria Tour. © AFP

“Stiekeme verdwijntruc” brengt Djokovic in nog lastiger parket, voor zijn vader is Dimitrov de schuldige

TennisNog een extra smet op het al flink bezoedelde blazoen van Novak Djokovic (33). De Serviër vertrok na de positieve test van Grigor Dimitrov zondagavond meteen uit Kroatië om via Servië naar Monaco te reizen. Op die manier ontliep hij een verplichte coronatest die alle deelnemers van de Adria Tour in Kroatië moesten ondergaan. In verschillende media ligt zijn hoofd op het kapblok, zijn vader wijst naar Dimitrov als de grote schuldige.

45 reacties

 • Inge Van Thillo

  2 jaar geleden
  Simpel: bijj de volgende golf, die er door zo'n mensen zeker komt, verplicht op de eerste linie zetten in ziekenhuizen, zorgcentra,..
 • yves power

  2 jaar geleden
  Laat hem op geen enkel toernooi nog spelen, is gewoon egoisme bij die gast
 • Piet Bataillie

  2 jaar geleden
  Voor Pa Djokovic zijn het altijd de anderen : Dimitrov nu. Recentelijk zei hij ook dat Federer best opkrast. Ik heb nog altijd veel pijn van de Wimbledonfinale 2019, die had Federer moeten winnen tegen Djokovic. Pijnlijk, want dat had de verhouding Grand Slams 21 - 16 gemaakt voor Federer, nu is het 20 - 17 en Djokovic gaat waarschijnlijk Federer overtreffen. Dat is spijtig. Djokovic is een machine maar heeft niet de genialiteit en het charisma van Federer.
 • Wilfried Ingels

  2 jaar geleden
  Geld daar gaat het over en dan de grote verdwijntruc.Benieuwd wat straf die gaat krijgen.Schorsen levenslang andere mensen besmetten en vluchten naar Monaco.Het verstand komt niet met veel geld integendeel.
 • Jos Vanhoedenaghe

  2 jaar geleden
  2x Jaar uitsluiting isde enige en juiste straf voor zulke dekkenek.
 1. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.
 2. Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op
  Spaargids.be

  Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op

  Stoppen met roken biedt niet alleen voordelen voor je gezondheid, het is ook een opsteker voor je portemonnee. Je bespaart op de kostprijs van sigaretten en behaalt met je niet-uitgegeven centen mogelijk een mooi beleggings- en spaarrendement. Bovendien dwing je bij de bank een goedkopere schuldsaldoverzekering af. Spaargids.be rekent uit hoeveel geld stoppen met roken je precies kan opleveren.
 1. Opschudding op tennistoernooi van Cincinnati: vrouw met Oekraïense vlag op de vingers getikt, uitleg van organisatie doet wenkbrauwen fronsen
  Play
  Tennis
  26

  Opschud­ding op tennistoer­nooi van Cincinnati: vrouw met Oekraïense vlag op de vingers getikt, uitleg van organisa­tie doet wenkbrau­wen fronsen

  Even opschudding tijdens de kwalificaties van het tennistoernooi van Cincinnati. Bij de wedstrijd tussen de Russinnen Anastasia Potapova en Anna Kalinskaya dook in het publiek een vrouw op die een Oekraïense vlag rond zich had gewikkeld. Ze werd daarvoor op de vingers getikt, maar op social media is wel wat te doen om de uitleg die de organisatie daar achteraf over gaf.