Benoît Paire.
Volledig scherm
Benoît Paire. © Photo News

Spuwen, bewust opslag inleveren en content met 10.000 dollar bij verlies: Benoît Paire mag niet naar Spelen na vat vol fratsen

TennisBenoît Paire (31) mag zijn olympische tennisambities opbergen. Het nummer 35 van de wereld is niet verlegen om een frats of straffe uitspraak en bekoopt dat nu. Paire wordt door de Franse tennisfederatie uit de selectie voor Tokio geweerd “wegens herhaald ongepast gedrag”. 

2 reacties

 • nicole desseyn

  1 jaar geleden
  Schorsen voor t leven
 • Tuur schiepers

  1 jaar geleden
  Wat houdt hem tegen om een andere job te zoeken?
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.