Diego Schwartzman.
Volledig scherm
Diego Schwartzman. © BELGA

Sinner en Schwartzman spelen finale European Open in Antwerpen

European OpenDiego Schwartzman (ATP 13) heeft zaterdagavond het tweede en laatste ticket gegrepen voor de finale van de European Open, het ATP-toernooi van Antwerpen. In de halve finale ging de Amerikaan Jenson Brooksby (ATP 70) voor de bijl met 6-4 en 6-0. In de finale wacht Jannik Sinner (ATP 16). Hij rekende eerder op de dag af met de Zuid-Afrikaan Lloyd Harris (ATP 32), de poulain van Xavier Malisse. Het werd 6-2 en 6-2.

0 reacties

  1. Na 900 weken op rij (!) in top 10 van de wereld wil Rafael Nadal nog niet (te veel) aan einde denken: “Als het moet gebeuren zou ik het graag óp de baan doen”
    TENNIS
    3

    Na 900 weken op rij (!) in top 10 van de wereld wil Rafael Nadal nog niet (te veel) aan einde denken: “Als het moet gebeuren zou ik het graag óp de baan doen”

    Amper acht nederlagen, vier toernooizeges waaronder twee grandslamtitels. In zijn 22ste seizoen op de tour geraakte Rafael Nadal (ATP 2) aan zijn 22ste grandslamkroon. 900 weken staat de 36-jarige Spanjaard intussen onafgebroken in de top tien van de wereld. Maar het einde gloort: “Parijs 2024? Ik weet het niet.”