ANP / EPA
Volledig scherm
© ANP / EPA

Serena Williams begint afscheidstournee in tranen en krijgt staande ovatie in Toronto: “Ik ben heel slecht in afscheid nemen”

TennisBloemen, tranen en minutenlange staande ovaties. Dat wordt het programma voor de afscheidnemende Serena Williams (40) de volgende weken in Cincinnati en New York. Het voorsmaakje in Toronto kon alvast tellen.

2 reacties

 • adri zuiderwijk

  1 maand geleden
  Net als Venus gewoon (mix) dubbels gaan doen, geen betere netspelers gelijk die twee met voldoende amusementswaarde.
 • snof snoom

  2 maanden geleden
  Hopelijk niet de voorbode van een "Clijsters" verhaal ! Stop is stop. Nu denk ik wel dat zij geen vierendertig come-backs nodig heeft !
 1. Wie is fenomeen en US Open-winnaar Carlos Alcaraz? “Hij pakte een racket op voor hij kon lopen en kreeg zijn eerste tandjes op een tennisbaan”
  US Open
  1

  Wie is fenomeen en US Open-win­naar Carlos Alcaraz? “Hij pakte een racket op voor hij kon lopen en kreeg zijn eerste tandjes op een tennisbaan”

  “Het is soms moeilijk te geloven dat hij nog maar een tiener is. Hij is één van die zeldzame talenten die af en toe opduiken in onze sport.” Tegenstander Casper Ruud was, net zoals de hele wereld, onder de indruk van Carlos Alcaraz. US Open-winnaar en op zijn negentiende de jongste nummer één van de wereld ooit. Portret in zeven weetjes.