Yana Sizikova werd verdacht van matchfixing tijdens een dubbelwedstrijd vorig jaar op Roland Garros. In het vijfde spel in de tweede set (beeld rechts) maakte ze enkele bizarre keuzes.
Volledig scherm
Yana Sizikova werd verdacht van matchfixing tijdens een dubbelwedstrijd vorig jaar op Roland Garros. In het vijfde spel in de tweede set (beeld rechts) maakte ze enkele bizarre keuzes. © AP en Twitter

Russische tennisster niet vervolgd voor matchfixing na dit verdachte game, onderzoek naar groot netwerk met Armeense Belg aan het hoofd

TennisDe Russische tennisster Yana Sizikova (26), het nummer 101 van de wereld op de dubbelranking en 765 in het enkelspel, is weer op vrije voeten en wordt in deze fase van het onderzoek naar matchfixing niet vervolgd. Het Franse onderzoek zou kaderen in een ruimer Europees onderzoek naar matchfixing in meerdere landen, waarbij België. 

3 reacties

 • Eric Servaes

  2 weken geleden
  Een Armeense Belg ?? Wat moet ik mij daarbij voorstellen ? Een Armenier die beloond werd met de belg. Nationaliteit ? Waarom die beloning ? Wat waren zijn adelbrieven ?
 • dirk belis

  2 weken geleden
  Verbied gokken op welke sport ook! Game over dan voor zulke mensen.
 • Roland Peeters

  2 weken geleden
  Belgie,hoe kan het ook anders