REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Oude tennisspullen van Federer leveren miljoenen op bij veiling

TennisDe verkoop van oude tennisspullen van Roger Federer door het Londense veilinghuis Christie heeft liefst 3.960.590 euro opgebracht. Dat raakte vandaag bekend. De online veiling vond plaats op 23 juni.

3 reacties

 • patrick de bock

  2 weken geleden
  Zou er eerlijk gezegd geen cent aan spenderen, maar ja, ze doen maar
 • RONNY BULTYNCK

  2 weken geleden
  Iedereen is vrij om dat te kopen. Zot zijn heeft niets mee te maken
 • Guido Leurelle

  2 weken geleden
  goed zot om dat te kopen
 1. Triest dieptepunt: voor het eerst in 31 jaar één Belg in top 200 ATP-ranking (al is het misschien maar voor één week)
  TENNIS
  1

  Triest dieptepunt: voor het eerst in 31 jaar één Belg in top 200 ATP-ran­king (al is het misschien maar voor één week)

  Kimmer Coppejans verloor vrijdag in de kwartfinale van de Challenger in Amersfoort en dat betekent dat hij vandaag net buiten de top 200 van de wereld valt. Triest gevolg: voor het eerst sedert 23 juli 1990 – bijna dag op dag 31 jaar – staat er vandaag met David Goffin slechts één Belg in de top 200 van de wereldranglijst. Op 23 juli 1990 was Bart Wuyts met een 131ste plaats de enige Belg bij de beste 200, een week later kwam Eduardo Masso Wuyts gezelschap houden.
 2. Mertens en Van Uytvanck betreuren gemiste medaillekans na snelle exit, maar zijn blij voor Van Aert: “Zalig toen we van zijn zilver hoorden”
  Olympische Spelen
  6

  Mertens en Van Uytvanck betreuren gemiste medaille­kans na snelle exit, maar zijn blij voor Van Aert: “Zalig toen we van zijn zilver hoorden”

  Een Belgische medaillekans minder: Elise Mertens en Alison Van Uytvanck zijn al out na de eerste dubbelronde tegen Spanje (3-6, 6-7): “Ons niveau was goed, maar Spanje liet geen steek vallen”, analyseerde het duo. Tijdens hun tiebreak haalde Wout van Aert zilver in de wegrit: “Dat was chic om achteraf te horen, dat is het mooie aan Team Belgium.”