Djokovic had het fysiek erg lastig in zijn partij tegen Medvedev.
Volledig scherm
Djokovic had het fysiek erg lastig in zijn partij tegen Medvedev. © ANP/EPA/REUTERS

Opvallende beelden: oververmoeide Djokovic bibbert en heeft hulp nodig van racket om op de been te blijven

TennisMerkwaardige beelden gisteren tijdens de partij op de ATP-Finals tussen Novak Djokovic en Daniil Medvedev. De veelbesproken Serviër won die in drie sets (6-3, 6-7 (5/7), 7-6 (7/2)), maar moest helemaal tot aan het gaatje gaan.

6 reacties

 • Gerda Phlypo

  2 weken geleden
  Show, show altijd véél show van Djokovic
 • Ann Everaert

  3 weken geleden
  Novak doet het super.. wat een atleet..wat een druk op hem en echte tennisfans weten dat Novak geen komedie speelt, die zie je toch? Chapeau wat hij weer deed regen Medvedev. En ook nu gelukkig in 2 sets tegen Taylor Fritz....RESPECT hoor!!!
 • NINA THIELMAN

  3 weken geleden
  Gewoon 500ml cola en klaar.
 • Alain Catry

  3 weken geleden
  Zwaar werk ? Dat hij ermee stopt , toch rijk genoeg !
 • James Van Royen

  3 weken geleden
  We weten allemaal wat voor toneel Djokovic kan opzetten. Hebben we dan nog niets geleerd over de schwalbes in het voetbal. Psychologisch spelletje, niet meer niet minder.
 1. Novak Djokovic gooit racket in publiek en krijgt berisping, wat later is hij verbouwereerd als Medvedev uit het niets opgeeft
  Tennis
  3

  Novak Djokovic gooit racket in publiek en krijgt berisping, wat later is hij verbouwe­reerd als Medvedev uit het niets opgeeft

  Novak Djokovic viel op het ATP-toernooi van Astana van de ene verbazing in de andere. Na een rally gooide hij zijn racket, lachend en zonder slechte intenties, in het publiek. De umpire was daar echter minder mee gediend. Wat later stond Djokovic met z'n mond vol tanden toen zijn tegenstrever Daniil Medvedev uit het niets opgaf. “Hij is een geweldige gozer. Ik ben in shock.”