Links: de tennisfan, genaamd Lola.
Rechts: de umpire die de match leidde sprak Lola aan op de vlag.
Volledig scherm
Links: de tennisfan, genaamd Lola. Rechts: de umpire die de match leidde sprak Lola aan op de vlag. © Social

Opschudding op tennistoernooi van Cincinnati: vrouw met Oekraïense vlag op de vingers getikt, uitleg van organisatie doet wenkbrauwen fronsen

TennisEven opschudding tijdens de kwalificaties van het tennistoernooi van Cincinnati. Bij de wedstrijd tussen de Russinnen Anastasia Potapova en Anna Kalinskaya dook in het publiek een vrouw op die een Oekraïense vlag rond zich had gewikkeld. Ze werd daarvoor op de vingers getikt, maar op social media is wel wat te doen om de uitleg die de organisatie daar achteraf over gaf.

26 reacties

 • Rudy Claes

  1 maand geleden
  Ik zou de vlag eventjes inkorten en dat mag wel dus.
 • maarten anthonis

  1 maand geleden
  Speelsters of niet , alles wat Russisch of wit Russisch is boycotten, ze moeten het daar allemaal voelen , zo komen ze misschien eindelijk eens massaal in opstand tegen hun dictators
 • Jean Donny

  1 maand geleden
  Sport en politiek gaan niet samen!
 • pierre samaey

  1 maand geleden
  Het mag niet het is niet om dat je van of voor Oekraïne bent dat alles mag. Die speelsters zijn sportsters geen politici.
 • Maartje Nieuwboter

  1 maand geleden
  Onvoorstelbaar dat (Wit-)Russen nog toegelaten worden op internationale toernooien zolang de agressie jegens Oekraïne voortduurt. Knettergek, die organisatie daar.
 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.