Links: de tennisfan, genaamd Lola.
Rechts: de umpire die de match leidde sprak Lola aan op de vlag.
Volledig scherm
Links: de tennisfan, genaamd Lola. Rechts: de umpire die de match leidde sprak Lola aan op de vlag. © Social

Opschudding op tennistoernooi van Cincinnati: vrouw met Oekraïense vlag op de vingers getikt, uitleg van organisatie doet wenkbrauwen fronsen

TennisEven opschudding tijdens de kwalificaties van het tennistoernooi van Cincinnati. Bij de wedstrijd tussen de Russinnen Anastasia Potapova en Anna Kalinskaya dook in het publiek een vrouw op die een Oekraïense vlag rond zich had gewikkeld. Ze werd daarvoor op de vingers getikt, maar op social media is wel wat te doen om de uitleg die de organisatie daar achteraf over gaf.

26 reacties

 • Rudy Claes

  5 maanden geleden
  Ik zou de vlag eventjes inkorten en dat mag wel dus.
 • Maarten anthonis

  5 maanden geleden
  Speelsters of niet , alles wat Russisch of wit Russisch is boycotten, ze moeten het daar allemaal voelen , zo komen ze misschien eindelijk eens massaal in opstand tegen hun dictators
 • Jean Donny

  5 maanden geleden
  Sport en politiek gaan niet samen!
 • pierre samaey

  5 maanden geleden
  Het mag niet het is niet om dat je van of voor Oekraïne bent dat alles mag. Die speelsters zijn sportsters geen politici.
 • Maartje Nieuwboter

  5 maanden geleden
  Onvoorstelbaar dat (Wit-)Russen nog toegelaten worden op internationale toernooien zolang de agressie jegens Oekraïne voortduurt. Knettergek, die organisatie daar.
 1. Een blessure en een vervelende “dronken” toeschouwer ten spijt: Djokovic naar derde ronde Australian Open
  Play
  Australian Open

  Een blessure en een vervelende “dronken” toeschou­wer ten spijt: Djokovic naar derde ronde Australian Open

  Novak Djokovic (ATP 5) heeft zich geplaatst voor de derde ronde van de Australian Open, het eerste grandslamtoernooi van het seizoen. De Serviër had last van een spierblessure én een vervelende toeschouwer, maar stoot in tegenstelling tot Rafael Nadal dus wel door. Ook Andy Murray plaatste zich voor de derde na een waanzinnige partij die tot 4u ‘s nachts lokale tijd duurde.