Ophef op Roland Garros nadat gefrustreerde speelster racket weggooit en kindje “in het gezicht raakt”

Roland GarrosEen bizar voorval op Roland Garros gisteren. In haar tweederondematch tegen de Russin Ekaterina Alexandrova (WTA 31) raakte de Roemeense Irina-Camelia Begu (WTA 63) een kindje nadat ze gefrustreerd haar racket had weggegooid. Begu kreeg daarvoor geen straf, enkel een waarschuwing. Tot woede van haar opponente, want de Roemeense won uiteindelijk nog. Op de persconferentie reageerde Begu reageerde op het incident. “Ik wil me verontschuldigen. Ik voel me er echt slecht over.”

29 reacties

 • Rita Jaspers

  1 maand geleden
  De beste scheidsrechters staan aan wal. Gelukkig is de echte scheidsrechter een redelijk man die oog heeft voor de echte bedoeling van de speelster. Dit was een ongeluk en ongelukken gebeuren nu eenmaal.
 • willems michel

  1 maand geleden
  Zo zie je maar hoeveel een supporter waard is. In de voetbal krijg je onmiddellijk rood om een supporter te belagen, bij tennis beslist de scheidsrechter over de straf. Niet meer doen, in een ander geval stopt het tornooi hier.
 • walter huybrechts

  1 maand geleden
  Alsmen een wedstrijd speelt weet men dat men kan verliezen,als ge niet kunt verliezen stop dan met sport want dan hoor je niet thuis in een wedstrijd,tegenstander moet zelfde inspanning leveren zou een mooie boel zijn als elke raket over het veld vliegt
 • Claude Broucker-Briké

  1 maand geleden
  Dergelijk incident: oniddellijke stopzettingvan de match!
 • Bart Dekort

  1 maand geleden
  Uiteraard is dit een jammerlijk voorval dat had kunnen vermeden worden. Maar er kunnen enorm veel zaken vermeden worden, als we maar in ons bed blijven liggen. Vraag is of er een intentie aan de oorsprong lag. Als ze het slachtoffer haar tas vol met rackets geeft, zal het wel goed zijn zeker?