rv
Volledig scherm
© rv

Ook om zijn veelvuldig zweten te verslaan heeft Rafael Nadal een even simpel als geniaal middeltje in huis

Roland GarrosDe notoire zweter in Rafael Nadal doet er alles aan om daar niet het minste nadeel van te ondervinden. Op Roland Garros toverde de Spaanse tenniskampioen en gravelmeester een nieuw trucje uit zijn wel erg hoge hoed.

1 reactie

 • erik swaegers

  2 maanden geleden
  Geen ballen in uw broekzak steken heeft niets te maken met transpireren, heeft te maken met de weerstand en de wrijving tegen u been als je tennist. Alles telt bij topsporters. Wij als amateur spelers steken de tweede bal in onze zak om niet te moeten gaan rapen voor onze tweede opslag, wij hebben geen ballenjongens die dat voor ons doen. Ik niet maar met dubbelhandige backhand kan die bal daar ook eens in de weg zitten zowel bij het voorbereiden als bij het uitzwaaien. Allemaal over nagedacht!
 1. “Het aftellen is begonnen”: Serena Williams hint naar nakend afscheid - Monami: “Fantastisch palmares, maar ook niet altijd even populair”
  Tennis
  5

  “Het aftellen is begonnen”: Serena Williams hint naar nakend afscheid - Monami: “Fantas­tisch palmares, maar ook niet altijd even populair”

  Stopt Serena Williams (40) na de US Open met professioneel tennis? Daar hint ze alleszins zelf naar in een monoloog in het lifestylemagazine ‘Vogue’. “Ik neig nu meer naar andere dingen die belangrijk voor me zijn. Het aftellen is begonnen.” Ex-tennisster Dominique Monami: “Serena was altijd heel vriendelijk, maar soms een beetje een ‘dramaqueen’.”
 2. Tennisvedette Alexander Zverev lijdt aan diabetes en richt stichting op
  Tennis
  3

  Tennisve­det­te Alexander Zverev lijdt aan diabetes en richt stichting op

  De Duitse toptennisser Alexander Zverev lijdt al sinds zijn jeugd aan diabetes (suikerziekte). Op 4-jarige leeftijd stelden dokters vast dat hij kampt met diabetes type 1, zo maakte hij bekend. Nu wil de olympische kampioen van Tokio aantonen dat je “het ook als diabetespatiënt ver kan schoppen”. Tegelijkertijd kondigde Zverev de oprichting van zijn stichting “Alexander Zverev Foundation - Serving against Diabetes” aan.