Serena Williams.
Volledig scherm
PREMIUM
Serena Williams. © Photo News

Onze tenniswatcher vindt Serena Williams de beste ooit: “Als tiener droeg ze al een aura mee, we wandelden in een boogje om haar heen”

TennisSerena Williams de beste ooit? No doubt about that, vindt onze tenniswatcher Filip Dewulf. Duurzaamheid, power, wilskracht, mentaliteit, gamechanger, recordhoudster, icoon. Woorden schieten tekort om haar invloed te omschrijven. 

12 reacties

 • Steven Van Soom

  1 maand geleden
  Hier ga ik absoluut niet mee akkoord, Graf,Navratilova,Hingis zijn veel beter, die waren technisch inderlegt en was mooi om naar te kijken,plus Serena gedroeg zich als vaak als een klein kind.ii vergelijk Graf met een opera zangeres en Serena met Beyoncé bv. Wie is de beste, de operazangeres toch,want die heeft techniek en de ander alleen maar gekweel.
 • Johan Mallants

  2 maanden geleden
  Geef mij maar de generatie Evert Navratilova, veel meer klasse dan enkel power!
 • freddy cardoen

  2 maanden geleden
  Henin was op technisch vlak stukken beter , Williams had alleen haar power .
 • James Williams

  2 maanden geleden
  Graf staat op alle vlakken ver boven deze power tennister die van techniek heel weinig kaas had gegeten.
 • Pol Wijnants

  2 maanden geleden
  Navratilova was voor mij de beste ooit.
 1. Opschudding in aanloop naar afscheidswedstrijd Roger Federer: klimaatactivist steekt eigen arm in brand
  Play
  Tennis
  13

  Opschud­ding in aanloop naar afscheids­wed­strijd Roger Federer: klimaatac­ti­vist steekt eigen arm in brand

  Het duel tussen Stefanos Tsitsipas en Diego Schwartzman, voorafgaand aan de laatste wedstrijd in de carrière van Roger Federer, is onderbroken door een klimaatactivist die het terrein én zijn eigen arm in brand stak. Dat deed hij om te protesteren tegen het gebruik van privéjets in het Verenigd Koninkrijk. De 20-jarige demonstrant werd in alle veiligheid van de tennisbaan gedragen.
 2. Roger Federer laat tranen de vrije loop na afscheidswedstrijd aan de zijde van Nadal en bedankt z’n vrouw: “Zonder haar was ik allang gestopt”
  Play
  Tennis
  14

  Roger Federer laat tranen de vrije loop na afscheids­wed­strijd aan de zijde van Nadal en bedankt z’n vrouw: “Zonder haar was ik allang gestopt”

  Een forehand, dat was de laatste slag van Roger Federer (41) in zijn professionele carrière. In een dubbelpartijtje met zijn eeuwige rivaal en vriend Rafael Nadal verloor hij met 6-4, 6-7, (9-11) van Jack Sock en Frances Tiafoe. De O2 Arena in Londen het decor voor deze door de Zwitser zelf georganiseerde Rod Laver Cup. Het publiek smulde van deze apotheose.