Djokovic.
Volledig scherm
PREMIUM
Djokovic. © AFP

Onze tennisexpert over hevig debat rond privileges van Djokovic en co: “Verschil mag er zijn, maar liever iets minder openlijk”

Australian OpenTerwijl Novak Djokovic en andere toppers in Adelaide genieten van privileges, vertoeven hun tenniscollega’s in een harde quarantaine. “Zo werkt deze business nu eenmaal. Grandslamkampioenen krijgen een betere deal”, ziet Australian Open-baas Craig Tiley het probleem niet. Onze tennisexpert Filip Dewulf schetst de situatie en stelt zich openlijk vragen. “Verschil mag, maar vragen deze barre tijden niet voor een uitzondering?” 

5 reacties

 • Yves Bauwens

  2 maanden geleden
  Zo is de mens nu eenmaal. Get a life zou ik zeggen.
 • Eddy Van De Velde

  2 maanden geleden
  Dit is een professionele sport en ik zie niet in waarom de beteren ook niet beter behandeld mogen worden. Dat is overal zo. Zelfs in het leger worden officieren anders behandeld.
 • Anne Lieshout

  2 maanden geleden
  Dit is absoluut niet correct van de organisatie. Dit lijkt me oneerlijke concurrentie bij voorbaat. De ene krijgt luxe dan ander een kamer met muizen. En dat voor een gerenommeerd tornooi.
 • DIRK RASSCHAERT

  2 maanden geleden
  Op welke "harde wijze" heeft hij die privileges verdiend ? Door vorig jaar alle regels te overtreden en zijn ganse gezin te besmetten ?
 • Erlich vlaeminck

  2 maanden geleden
  Als de 'mindere' goden gewoon weigeren om te spelen dan wordt dat een superkort toernooi, eens kijken als de sponsors dan nog tevreden gaan zijn. Een spelersstaking dringt zich nu echt op, iedere atleet heeft recht op gelijke kansen , idem voor het Ek, de spelen in Tokio enz
 1. Amateurbeelden tonen hoe Van der Poel als een raket omhoog vloog, Alaphilippe: “En ik dacht dat ik snel reed”
  Play
  Wielrennen
  34

  Amateur­beel­den tonen hoe Van der Poel als een raket omhoog vloog, Alaphilip­pe: “En ik dacht dat ik snel reed”

  7 maart
 2. Van Aert: "Inhoud is er, maar ik mis nog wat scherpte"
  Play

  Van Aert: "Inhoud is er, maar ik mis nog wat scherpte"