Goran Ivanisevic, de coach van Djokovic.
Volledig scherm
Goran Ivanisevic, de coach van Djokovic. © EPA

Nu test ook Goran Ivanisevic, de trainer van Djokovic, positief op het coronavirus

TennisGoran Ivanisevic (48), de persoonlijke trainer van Novak Djokovic (33) is besmet met het coronavirus. Ivanisevic was ook de toernooidirecteur van de Adria Tour, het evenement in de Kroatische stad Zadar waar vorige week heel wat tennissers een positieve test aflegden. De Kroaat maakte het nieuws zelf bekend op zijn Instagrampagina. 

2 reacties

 • Eddy baert

  1 jaar geleden
  De tennis hoogmoed.
 • Agnes VAN DER STEEN

  1 jaar geleden
  Daar hebben ze zelf om gevraagd,draag de kosten ook maar zelf
 1. Publiek keert zich tegen Tsitsipas na nieuwe lange toiletpauze, maar Griek is zich van geen kwaad bewust: “Ik doe niets verkeerd”
  US Open
  4

  Publiek keert zich tegen Tsitsipas na nieuwe lange toiletpau­ze, maar Griek is zich van geen kwaad bewust: “Ik doe niets verkeerd”

  Stefanos Tsitsipas plaatste zich voor de derde ronde van de US Open, maar haalde zich in zijn overwinning tegen Adrian Mannarino wel de woede van het publiek op de hals. De Griek laste net als in zijn eerste partij tegen Andy Murray een toiletpauze van bijna tien minuten in, tot ongenoegen van fans en tegenstanders: “Het is een ongeschreven regel om dat niet te doen.”
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).