Novak Djokovic.
Volledig scherm
Novak Djokovic. © AP

Niet-gevaccineerde Djokovic investeert in bedrijf dat geneesmiddel voor het coronavirus wil ontwikkelen

TennisNovak Djokovic is na het debacle rond zijn niet-deelname aan de Australian Open weer thuis. En daar zit de 20-voudig grandslamwinnaar blijkbaar niet stil. Djokovic kocht zich namelijk in bij een Deens bedrijf dat een behandeling voor het coronavirus wil ontwikkelen.

17 reacties

 • Emi Hergersberg

  4 maanden geleden
  investeren in vaccins doen ook Bill Gates, de leider van de WHO, de man van Ursula Von de Leyen en de ganse Davos klick. Vraag is of ze hun eigen spullen zelf lusten of eerst aan op de massa willen verplichten. Hij blijft hopelijk een respectvol ijveraar voor de vrijheid.
 • Luc Peeters

  4 maanden geleden
  Top initiatief Novak. Wie nu nog niet doorheeft dat de huidige vaccins moordend zijn, snappen het nog niet. De ganse top WEF, CEO’ van de vaccin pharma zijn allemaal aangeklaagd voor genocide bij het ICC. Hopelijk vin je iets om alle gevaccineerden te helpen detoxen van al die rommel. Good luck held
 • Evy Goethals

  4 maanden geleden
  Mensen moeten dus beter leren lezen..in de zomer van 2020...nog ver voor er sprake was van vaccinatie..
 • Jeffrey Meykens

  4 maanden geleden
  Neen, slim bekeken van Djokovic, een behandeling is geen vaccin waar je ongeacht je deze 1,2 of 3 keer inent toch nog besmet kan geraken. Dan spreken we nog niet van de klachten waar een deel na inenting mee geconfronteerd worden. Klopt dat deze de mortaliteit verlaagt maar de keerzijde is ondertussen ook gekend!Het is niet alleen de GOAT van de tennis maar ook een slimme zakenman! Top Nolé!
 • Dirk Willems

  4 maanden geleden
  Hij moet nu niet investeren maar hij moet zich laten vaccineren de hypocrietische huichelaar.