Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Nadal past voor Wimbledon en Olympische Spelen: “Als ik naar mijn lichaam luister, is dit de juiste beslissing”

TennisRafael Nadal (ATP 3) zal deze zomer niet deelnemen aan Wimbledon en de Olympische Spelen in Tokio. Dat maakte de 35-jarige Spanjaard zelf bekend op sociale media.

1 reactie

 • Jeffrey Meykens

  1 maand geleden
  Sportief gezien jammer maar een extra motivatie voor de aankomende Goat Djokovic die een belangrijke rivaal ziet afhaken voor zijn eventuele 20ste GS titel!
 1. Triest dieptepunt: voor het eerst in 31 jaar één Belg in top 200 ATP-ranking (al is het misschien maar voor één week)
  TENNIS
  1

  Triest dieptepunt: voor het eerst in 31 jaar één Belg in top 200 ATP-ran­king (al is het misschien maar voor één week)

  Kimmer Coppejans verloor vrijdag in de kwartfinale van de Challenger in Amersfoort en dat betekent dat hij vandaag net buiten de top 200 van de wereld valt. Triest gevolg: voor het eerst sedert 23 juli 1990 – bijna dag op dag 31 jaar – staat er vandaag met David Goffin slechts één Belg in de top 200 van de wereldranglijst. Op 23 juli 1990 was Bart Wuyts met een 131ste plaats de enige Belg bij de beste 200, een week later kwam Eduardo Masso Wuyts gezelschap houden.
 2. WIMBLEDON. Ashleigh Barty plaatst zich voor derde ronde - Svitolina en Sakkari uitgeschakeld
  Wimbledon

  WIMBLEDON. Ashleigh Barty plaatst zich voor derde ronde - Svitolina en Sakkari uitgescha­keld

  Nummer één van de wereld Ashleigh Barty heeft zich donderdag op Wimbledon voor de derde ronde geplaatst. De 25-jarige Australische deed dat door de Russische Anna Blinkova (WTA-89) in anderhalf uur met 6-4 en 6-3 te verslaan. Om een plaats in de achtste finales neemt Barty het op tegen de Tsjechische dubbelspecialiste Katerina Siniakova (WTA-64). Die schakelde de Amerikaanse CoCo Vandeweghe (WTA-163) met 4-6, 6-2 en 6-2 uit.
 1. Maar 5% gezinnen beschikt over goedkoopste energiecontracten: zo betaal ook jij minder
  Energie

  Maar 5% gezinnen beschikt over goedkoop­ste energiecon­trac­ten: zo betaal ook jij minder

  De consument raakt niet wijs uit de energiemarkt en zijn stroom- en aardgasfactuur. Hij is nauwelijks op de hoogte van de contractvoorwaarden, weet amper of hij een vaste of variabele prijs betaalt en heeft geen inzicht in de verschillende vaste kosten. Het gevolg: door een gebrek aan informatie betaalt hij een te hoge energieprijs. Maar waar vind je alle essentiële informatie? Mijnenergie.be schept klaarheid.