Kyrgios vertoeft dezer dagen op Wimbledon maar kijkt niet meteen uit naar de trip naar Parijs.
Volledig scherm
Kyrgios vertoeft dezer dagen op Wimbledon maar kijkt niet meteen uit naar de trip naar Parijs. © rv

Na de toppers in het tennis beledigt Nick Kyrgios nu een hele grandslam: “Roland Garros 'sucks’”

TennisVorige week veegde Nick Kyrgios (24) verbaal de vloer aan met legendes als Djokovic en Nadal, nu moet een van de vier grandslams eraan geloven. Vrij vertaald, zegt het Australische woelwater over Roland Garros: “Het trekt daar echt op geen ballen.” Dat belooft, wanneer Kyrgios straks zijn opwachting maakt in Parijs. Roland Garros start zondag.

8 reacties

 • Sanne Vermeulen

  3 jaar geleden
  Murray daarentegen is echt wel een gentleman on court. Bewondering voor hem.
 • Marko Decandt

  3 jaar geleden
  Hij probeert gewoon McEnroe na te doen, enigste verschil is dat McEnroe wel kon spelen en titels pakte. En zelf hij kende de grenzen van het toelaatbare.
 • Wim de Gendt

  3 jaar geleden
  Een verademing tussen al die saaie poenpakkers en matchfixers !
 • Sacha VL

  3 jaar geleden
  Als je het sportief niet kan waarmaken dan moet je een andere manier vinden om op te vallen. Missie geslaagd
 • jan jan

  3 jaar geleden
  Schors die leegloper toch
 1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Waarom Novak Djokovic een vaccin weigert: de eeuwige rebel die gelooft in zelfheling, de kracht van de geest en alternatieve geneesmiddelen
  PREMIUM
  Tennis
  51

  Waarom Novak Djokovic een vaccin weigert: de eeuwige rebel die gelooft in zelfheling, de kracht van de geest en alternatie­ve geneesmid­de­len

  Djoker de Rebel. Novak Djokovic (34) liet al uitschijnen niet gevaccineerd te zijn, maar leek toch te mogen deelnemen aan de Australian Open dankzij een “medische uitzondering”. Tot de Australische autoriteiten er zich echter gingen mee bemoeien: de Serviër wordt naar alle waarschijnlijkheid morgen op het vliegtuig gezet richting zijn thuisland. Een portret van ‘Nole’, die vasthoudt aan het spirituele en “té geliefd” wil zijn.
 3. Sabine Appelmans is benieuwd naar de mentale kracht van Novak Djokovic: “Altijd beetje robot geweest, maar is dit niet de druppel?”
  Play
  Australian Open
  6

  Sabine Appelmans is benieuwd naar de mentale kracht van Novak Djokovic: “Altijd beetje robot geweest, maar is dit niet de druppel?”

  Novak Djokovic lijkt maandag niet aan zijn jacht op een tiende eindzege op de Australian Open te kunnen beginnen. Het visum van de Serviër werd vandaag ingetrokken door de Australische overheid, waardoor hij het land wellicht moet verlaten. Ex-tennisster Sabine Appelmans vraagt zich af hoe koele kikker Djokovic hiermee zal omgaan. “Op een bepaald moment wordt het toch té veel?”
 4. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.