BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Na Darcis ook zwakke Goffin onderuit: Belgen verliezen van Australië in Davis Cup

Davis Cup TennisNa Steve Darcis heeft ook David Goffin (ATP 11) zijn enkelspel in de Davis Cup niet kunnen winnen. De Luikenaar stelde teleur en ging onderuit tegen het Australische toptalent Alex de Minaur (ATP 18). Het werd 0-6 en 6-7. Bij het dubbelspel gaven de Australiërs John Peers (ATP 26 dubbel) en Jordan Thompson (ATP 160 dubbel) even later al na een spelletje op tegen Joran Vliegen (ATP 39 dubbel) en Sander Gillé (ATP 47 dubbel). De Australische tennisfederatie meldde via Twitter dat Peers een blessure opliep aan de pols.

5 reacties

 • Gino Denil

  1 jaar geleden
  Darcis heeft eigenlijk een prachtige tweede set gespeeld voor zijn afscheid. Voor Goffin is het seizoen net iets te lang. Die is aan rust toe. Een gewone werknemer mag moe zijn en klagen over overbelasting. Top sporters blijkbaar niet.
 • Marc Sierens

  1 jaar geleden
  Waarom België nog wil meedoen in tennis is niet te vatten geklungel van het begin tot het einde van al ons spelers.
 • Ricci Latte

  1 jaar geleden
  Niet verwacht??? .... stop met de dromen die gesterkt worden door de rotte media en bewandel het pad van de pure waarheid... elke match, elke wedstrijd, elk tornooi ... dient gespeeld te worden op het uur van de waarheid en alle hetse errond is bedrog !!!
 • Marc Geerts

  1 jaar geleden
  Fel overschatte prutsers zijn het.
 • Marcel De Maesschalck

  1 jaar geleden
  Ja, Goffin : een grote nul op elk gebied. Zou misschien beter twee woorden Nederlands leren dan zouden we misschien nog een beetje respect hebben. Maar ja, 98 % van de Waalse sporters kan of wil geen Nederlands spreken. (Henin, de Borlées, Hazard, Witsel en ander gespuis.
 1. Kompany houdt voetjes op de grond, sportief manager Verbeke is ambitieus: “Vol voor tweede plaats. Wij zijn Anderlecht”
  Play
  Anderlecht

  Kompany houdt voetjes op de grond, sportief manager Verbeke is ambitieus: “Vol voor tweede plaats. Wij zijn Anderlecht”

  18 april
 2. Wout van Aert: "Ik durfde niet te geloven dat ik gewonnen had"
  Play

  Wout van Aert: "Ik durfde niet te geloven dat ik gewonnen had"