Links Ion Tiriac, rechts Alexis Ohanian en Serena Williams.
Volledig scherm
Links Ion Tiriac, rechts Alexis Ohanian en Serena Williams. © Photo news

“Met haar gewicht beweegt Serena nu pak minder snel": toernooidirecteur betaalt forse uitspraken cash

TennisTraditiegetrouw verzamelt het Masters 1.000-toernooi van Madrid de absolute tennistop. Maar wie er dit jaar niet bij zal zijn in de Spaanse hoofdstad, is Serena Williams. Naar de reden waarom is het niet lang gissen: de Amerikaanse (39) ligt zwaar overhoop met de Roemeen Ion Tiriac (82), toernooidirecteur van de Madrid Open.

72 reacties

 • Vince Janssens

  4 dagen geleden
  Of hoe sociale media en internet een blijvende negatieve impact hebben op deze maatschappij. Wie maalt er eigenlijk om al die meningen? Sommige vinden dat deze persoon een mooi lichaam heeft. Ik persoonlijk vind het buiten alle proporties en allesbehalve aantrekkelijk maar dat is het leuke aan mijn mening, je kan ze perfect gewoon naast u neerleggen. Plus het gaat om de sportieve prestaties hier... en die weet je pas NA een wedstrijd.
 • Willy Van Craen

  4 dagen geleden
  Van Henin zegde men dat ze te klein en te licht van gewicht was. Echter totale vergissing want ze is een echte kampioene geworden. Serena is wat ouder misschien wat zwaarder geworden maar speelt nog zeer goed, zo wat.?
 • Frederick de Riemaecker

  4 dagen geleden
  Als mensen de zaken benoemen zoals ze zijn en past niet in het plaatje is alles racistische en seksistisch .vandaag de dag mag enkel nog positief ophemelend en hoe fantastisch geweldig iemand is de rest bestaat niet meer...
 • david demedts

  4 dagen geleden
  maakt het uit of ze te dik is of niet? ik heb er geen idee van of ze dat is. Als ze meekan en haar tegenstanders kan verslaan of alle hoeken van het veld laten zien, waarom niet. Als ze niet meer meekan dan word ze keer op keer verslagen en valt ze geleidelijk uit de ranglijst of stopt ze zelf. In ieder geval, haar keuze.
 • Rudy Meert

  4 dagen geleden
  Serena Williams heeft jaren het toptennis bij de vrouwen aangevoerd. Beetje humeurig maar een prachtige atlete. 39 jaar en het gewicht komt vanzelf, er zijn eleganter manieren om dit aan de wereld te laten weten.
 1. "Ongelooflijk!": ook Portugees José de Sousa smijt ninedarter op Premier League darts
  Play

  "Ongeloof­lijk!": ook Portugees José de Sousa smijt ninedarter op Premier League darts

 2. Red Flame Justine Vanhaevermaet in onze HLN SPORTCAST: “Ik denk nog niet aan terugkeer naar België”
  Vrouwenvoetbal

  Red Flame Justine Vanhaever­maet in onze HLN SPORTCAST: “Ik denk nog niet aan terugkeer naar België”

  8 april