Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Mertens op halve kracht geen partij voor Osaka: “Mijn borstspier en ik waren niet top”

TennisGeen stunt voor Elise Mertens (WTA 17) in de vierde ronde van de Miami Open. Tweede reekshoofd Naomi Osaka was te sterk. “Mijn borstspier en ik waren niet top vandaag”, gaf Mertens toe. Ze wil toch nog over tien dagen meedoen in Charleston.

9 reacties

 • ROGER DEPREZ

  3 weken geleden
  Blijft maar veel dubbel spelen en dan zullen de overbelastingverschijnselen ook een deel worden Elise zonder een top 10 speelster.
 • Gino Denil

  3 weken geleden
  Er is top en er is subtop. En soms heb je die absolute supertopper. Dat is wat Osaka aan het worden is. De dame die het tennis de komende jaren wel eens zou kunnen gaan domineren. De enige momenteel waarvan je kan vermoeden dat ze de opvolgster van Serena Williams gaat worden.
 • Jean-Pierre Christiaens

  3 weken geleden
  Osaka is net zoals enkele andere top10 speelsters één maatje te groot voor Elise. Als ze de top 10 haalt is het voor haar'de max'mét enkele winners tegen de toppers.
 • viktor van gestel

  3 weken geleden
  ze komt er niet aan de pas...
 • Eddy Van De Velde

  3 weken geleden
  Ook zonder blessure geen partij voor Osaka
 1. Onze man over de Super League: “Ik vrees dat iedereen mee zal moeten in dit project”
  Play
  Voetbal

  Onze man over de Super League: “Ik vrees dat iedereen mee zal moeten in dit project”

  19 april
 2. Van gejuich bij RSCA en W-Beveren tot treurnis bij Moeskroen: de hoogtepunten van de slotspeeldag in de reguliere competitie
  Play
  Jupiler Pro League
  1

  Van gejuich bij RSCA en W-Beveren tot treurnis bij Moeskroen: de hoogtepun­ten van de slotspeel­dag in de reguliere competitie

  19 april