Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Mertens in eerste ronde in Eastbourne onderuit tegen toptalent Gauff

TennisElise Mertens (WTA-16) heeft zich niet kunnen plaatsten voor de tweede ronde op het grastoernooi van het Engelse Eastbourne (565.530 dollar). Ze verloor in haar eerste partij van de Amerikaanse Cori Gauff (WTA-23) met 0-6, 7-6 (7/4) en 7-5 na 2 uur en 13 minuten spelen.

3 reacties

 • roger van roy

  1 jaar geleden
  Een wereldtopper zal
 • ROGER DEPREZ

  1 jaar geleden
  Zolang ze dubbelt zal het op en neer gaan in het enkel, zij heeft de keuze een sub topper of een wereld topper in het enkel.
 • patrick de bock

  1 jaar geleden
  Spijtig, maar dit hoort er bij. Ik blijf alleszins grote fan van deze charmante, sympathieke en erg goeie speelster
 1. Genie Bouchard zal op deze Wimbledon enkel viraal gaan dankzij outfit: “Hier zet ik mijn ‘deelnamejoker’ niet voor in”
  Play
  Wimbledon
  2

  Genie Bouchard zal op deze Wimbledon enkel viraal gaan dankzij outfit: “Hier zet ik mijn ‘deelname­jo­ker’ niet voor in”

  In 2014 speelde ze er nog de finale, dit jaar zal er geen spoor zijn van Genie Bouchard (28) op de All England Club. Dat heeft alles te maken met de beslissing van de WTA om geen rankingpunten toe te kennen aan Wimbledon. “Het zou stom zijn om hier mijn ‘deelnamejoker’ voor in te zetten”, stelt ze. De ‘Genie Army’, zoals haar schare fans genoemd wordt, moet het dan maar stellen met weliswaar felgesmaakte Instagramfilmpjes en -beelden van de opvallende Canadese.