Tsitsipas.
Volledig scherm
Tsitsipas. © EPA

LIVE AUSTRALIAN OPEN. Medvedev, Tsitsipas en Sabalenka bereiken achtste finales, Flipkens door in dubbelspel

Australian OpenUiteindelijk toch geen Novak Djokovic in Melbourne, wel veel andere toppers. Wie profiteert van zijn afwezigheid? En wie wint de Australian Open bij de dames? Volg hier al het nieuws de eerste grandslam van 2022 op de voet!

8 reacties

 • Lucien Mertens

  4 maanden geleden
  Djokovic wist perfect waar hij aan begon toen hij naar Australië trok mr Grootaert, wat gebeurd is is dus gewoon zijn eigen schuld, iedereen die in orde was met de Australische regels mocht en mag binnen. Maar wellicht was zijn ego net iets te groot om te doen wat verwacht werd.
 • Eddy Van De Velde

  4 maanden geleden
  Heeft totaal gelijk wat het publiek betreft. Zelfs mij stoort al dat geroep en ik zit thuis voor de TV. Is de hoofdreden waarom ik weinig kijk naar het tennis in Australië. En iedereen schijnt dat daar leuk te vinden. Het begint trouwens ook over te waaien naar andere tornooien.
 • grootaert rené

  4 maanden geleden
  Djoko was steeds de eerste om de tennisspelers ter hulp te komen of te verdedigen als zij door instanties werden aangevallen!Dit niet vergeten aub over de nr1 van de tenniswereld aub.
 • geert hellem

  4 maanden geleden
  Hadden al die toppers solidair geweest met Novak Djokovic, DE nr1 van de wereld en ook hun valiezen gepakt dan had Australie wel heel anders uit de hoek gekomen om hun vel(centjes) te redden.
 • Jean Vangronsvelt

  4 maanden geleden
  Solidariteit bestaat bij de mensen niet meer, alleen geld primeert
 1. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.