Kopzorgen voor Rafael Nadal.
Volledig scherm
Kopzorgen voor Rafael Nadal. © AP

Komt Roland Garros in gevaar voor Nadal door hardnekkige voetblessure? “Ik weet niet zeker wat er gaat gebeuren”

TennisRafael Nadal (ATP 4) verloor donderdagavond laat in Rome zijn achtste finale tegen Denis Shapovalov (ATP 16) met 6-1, 5-7, 2-6. Kan gebeuren, maar de manier waarop was pijnlijk, letterlijk en figuurlijk. Nadal strompelde over de baan en toonde zich down na afloop. “Er komt een moment dat mijn hoofd ‘stop’ gaat zeggen…”

4 reacties

 • chris celis

  1 week geleden
  Mijn favoriet al sinds het begin, hopelijk zien we hem dit jaar nog op Roland Garros. Veel respect voor deze "voor mij" beste speler op en naast het plein!!!!
 • Ronald NAETS

  1 week geleden
  Superatleet, karaktermens, vechter, klasbak, topsporter, enzovoort. Spijtig dat er een tijd is van komen en gaan door de wet van de natuur, we worden ouder, niks aan te doen. We zullen hem missen net als Federer. Hopelijk kunnen beiden in schoonheid eindigen
 • Anita Aerts

  1 week geleden
  Mijn idool, wat een atleet. Hij heeft geschiedenis geschreven.
 • Ronny Konieczny

  1 week geleden
  Een echte topperrr, zo'n doorzettingsvermogen... en chapeau dat hij nooit opgeeft ondanks de pijn, wetend dat het niet meer ging lukken... respect 🤙
 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.