Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Kirsten Flipkens wint Belgisch onderonsje van Elise Mertens en staat in derde ronde in Eastbourne

TennisKirsten Flipkens (WTA 257) heeft zich ten koste van Elise Mertens (WTA 30) geplaatst voor de achtste finales van het WTA-grastoernooi in het Engelse Eastbourne. Het scorebord gaf de setstanden 6-2, 2-6 en 6-1 aan na afloop van het Belgisch onderonsje in de tweede ronde. De wedstrijd duurde 1 uur en 48 minuten.

3 reacties

 • Pieter Vandenbergh

  1 week geleden
  Gaat,weer goed met Mertens. .
 • Alain Borgelioen

  2 weken geleden
  Succes Dames
 • Claude Broucker-Briké

  2 weken geleden
  Heeft eigenlijk weinig relevante tornooien gewonnen. Wel veel geld binnengehaald en dat is top. Moet maar kunnen: niets belangrijk winnen en toch rijk zijn.
 1. Franse toprenners stellen zich vragen bij injecties Nadal, momenteel op krukken: “Als een coureur hetzelfde doet, noemen ze het doping”
  Play
  Wielrennen
  20

  Franse toprenners stellen zich vragen bij injecties Nadal, momenteel op krukken: “Als een coureur hetzelfde doet, noemen ze het doping”

  “Ik speelde zonder gevoel in mijn linkervoet.” Rafael Nadal won zondag voor de 14de keer Roland Garros, maar dat ging niet zonder slag of stoot. De Spaanse toptennisser kreeg tijdens het toernooi meerdere inspuitingen met cortisone om een aanslepende voetblessure onder controle te krijgen. Met succes dus, maar de Franse wielrenners Guillaume Martin en Thibaut Pinot stellen zich vragen bij de ethische kant van het verhaal. “Ik vind het op het randje", aldus Martin. Vandaag werd Nadal gespot op krukken nadat hij een behandeling met radiofrequentie onderging.
 2. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.
 3. PORTRET. Tienersensatie Coco Gauff, Roland Garros-finaliste met een mening: “Ik ben eerst mens en dan pas speelster”
  PREMIUM
  ROLAND GARROS
  1

  PORTRET. Tienersen­sa­tie Coco Gauff, Roland Gar­ros-finaliste met een mening: “Ik ben eerst mens en dan pas speelster”

  Zelfbewust, welbespraakt en begiftigd met een eigen mening. Cori ‘Coco’ Gauff (18) heeft alles om uit te groeien tot een boegbeeld. Vandaag probeert ze eerst, in de finale op Roland Garros tegen Iga Swiatek, de jongste grandslamwinnares te worden sinds Maria Sharapova in 2004 (Wimbledon). “Van jongs af heeft mijn vader me ingeprent dat ik de wereld kan veranderen met mijn racket.”