Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Kirsten Flipkens ergert zich aan optreden politie: “Als een crimineel met loeiende sirenes aan de kant gezet”

Tennis250 euro boete. Dat is het verdict voor Kirsten Flipkens (34) omdat ze vrijdag bij een fietsritje per ongeluk over de Hollandse grens reed. Een niet-essentiële verplaatsing. “Dit was erover”, ergerde het voormalige nummer dertien van de wereld zich aan het optreden van de Lommelse politie.

65 reacties

 • ERWIN minnebo

  3 jaar geleden
  voor Flipkens had het 500 euro moeten zijn , want zij is veronderstelt een model of voorbeeld te geven van goed gedrag. Dat "per ongeluk over de grens fietsen" als men van de streek is dan doet men dat niet per ongeluk.
 • Johan maes

  3 jaar geleden
  Iedereen gelijk voor de wet en misschien in uw kot blijven zoals iedereen moet doen en een beetje aardrijkskunde bijleren , kan ook helpen !! En dan als alles voorbij is , een wedstrijdje spelen en na 10 seconden tennissen is je 250 euro terug betaald !!
 • Ivan Coigné

  3 jaar geleden
  Denkt zij nu echt dat ze zo belangrijk is ?
 • marc Keerstok

  3 jaar geleden
  De wetten is voor iedereen hetzelfde ,blijf ook in uw kot ,wij moeten dat ook doen,je bent niet meer of een ander ,250euro boete is terecht,ordedienste staan daar niets voor niets
 • Freddy Valcke

  3 jaar geleden
  De wet is er voor iedereen. Wanneer we beginnen met discuteren is er nooit genoeg politie.
 1. België uitgeschakeld op Billie Jean King Cup na opgave van Mertens in tweede enkelduel
  Tennis
  4

  België uitgescha­keld op Billie Jean King Cup na opgave van Mertens in tweede enkelduel

  De finalefase van de Billie Jean King Cup in Glasgow zit erop voor de Belgische tennisvrouwen. Elise Mertens (WTA 29) gaf donderdag op in het tweede enkelduel tegen de Australische Ajla Tomljanovic (WTA 33). Tomljanovic leidde op dat moment met 3-0 in de derde set. Nadien verloren Flipkens en Bonaventure het afsluitende dubbelspel tegen Australië. Zo verliest België de ontmoeting met 3-0.
 2. PORTRET. Vaarwel Nick Bollettieri, de (naar eigen zeggen) beste coach ter wereld: “Tennis is geen sport voor doetjes”
  Tennis

  PORTRET. Vaarwel Nick Bollettie­ri, de (naar eigen zeggen) beste coach ter wereld: “Tennis is geen sport voor doetjes”

  Het wordt drukker op de eeuwige tennisvelden. Nick Bollettieri (91) heeft ingecheckt na een leven gewijd aan zijn acht vrouwen, zeven kinderen en vooral zijn grote liefde: tennis. Een portret van de Amerikaanse ex-marinier die bekend werd met zijn academie in Bradenton, Florida, waar (in de jaren ’90) zowat de hele wereldtop passeerde. Maar met zijn hagelwitte tanden en flashy zonnebrillen was hij een kleurrijk maar vooral niet onomstreden figuur op het tenniscircuit.