Kim Clijsters.
Volledig scherm
Kim Clijsters. © Twitter Kim Clijsters

Kim Clijsters klaar voor laatste poging op comeback?

TennisWanneer Kim Clijsters (38) zondagnacht om 1u de baan opkomt voor een demonstratiewedstrijd tegen Sloane Stephens (WTA 70) op het ATP-tornooi van Atlanta zal het 328 dagen geleden zijn dat ze nog eens een (officiële) tenniswedstrijd speelde. Het is momenteel onduidelijk waar Clijsters staat met haar ‘Kimback’. Ze postte alvast een foto waar ze zichzelf afpeigert in de fitness. 

13 reacties

 • dirk belis

  1 jaar geleden
  Sorry! Na de al prachtige carrière die ze had, dit nogmaals willen doen,is je eigen gewoon belachelijk maken,Verwacht zijnj nu nog echt dat ze op topniveau gaat meekunnen?HALLO!
 • Els Martin

  1 jaar geleden
  Proberen he, waarom niet. Als zij de drive kan opbrengen hard te trainen en zich er goed bij voelt. Veel jongere vrouwen en mannen mogen er een voorbeeld aan nemen. Als ze er maar voldoening uit haalt.
 • Frankie A S Goethals

  1 jaar geleden
  Kim kon in schoonheid eindigen en is nu zichzelf hopeloos belachelijk aan het maken. Spijtig dat niemand binnen haar entourage de moed én eerlijkheid heeft om haar dat te zeggen.
 • Eric Raes

  1 jaar geleden
  Dat is echt onzin om nu nog terug te tennissen, je bent oud en versleten, zie naar Williams, ze haalt het ook niet meer en was nog sterker dan jou, dus stop ermee, ga misschien proberen om te gaan pétanque spelen, dit is nog een sport naar jou leeftijd, en je moet geen fitness volgen?
 • Seppe Goossens

  1 jaar geleden
  Je gunt haar alles, maar het gaat er met het verstrijken van de tijd, het ouder worden, niet per se beter op worden. Tijd om vrede te hebben met wat was, en voor het plezier af en toe nog een balletje te slaan bij een wedstrijd voor veteranen.