KIJK. “Als wij op zó’n baan moeten spelen, kan ik doen wat ik wil”: Medvedev razend over courts in Indian Wells, maar hij kan snel weer lachen

Daniil Medvedev was ‘not amused’ met de staat van de courts op het ATP-toernooi in Indian Wells. De Rus was woedend en ging op een vrij cynische manier verhaal halen bij de umpire.

0 reacties

 1. Geen tweede ‘Drive to Survive’, onze tenniswatcher is niet meteen overtuigd door de nieuwe Netflix-docuserie: “Break Point slaat de bal een beetje mis”
  TENNIS

  Geen tweede ‘Drive to Survive’, onze tenniswat­cher is niet meteen overtuigd door de nieuwe Net­flix-docuserie: “Break Point slaat de bal een beetje mis”

  Vandaag lanceerde Netflix the docuserie ‘Break Point’, het equivalent van ‘Formula I: Drive to Survive’. Of deze inkijk in de tenniswereld hetzelfde aanzuigeffect zal hebben als de snelle wagen blijft een openstaande vraag. “Deze sport is verslavend”, zegt topspeelster Paula Badosa. De serie vooralsnog niet, meent onze tenniswatcher. “Het geheel mist een beetje drama, onderlinge conflicten, peper en zout.” En wel hierom.
 1. Vanaf welke leeftijd geef je je kind zakgeld? En wanneer is het tijd voor een eigen zichtrekening? Deze vijf stappen helpen je op weg
  Spaargids.be

  Vanaf welke leeftijd geef je je kind zakgeld? En wanneer is het tijd voor een eigen zichtreke­ning? Deze vijf stappen helpen je op weg

  Niet al je centen meteen uitgeven, maar ook voldoende sparen: dat is een essentiële levensles. Daarom biedt Wikifin tijdens ‘De Week van het Geld’, van 20 tot 26 maart, allerlei gratis spelen aan waarmee kinderen op een leuke manier met geld leren omgaan in de klas. Wil je hen ook thuis leren sparen en verstandig spenderen? Maak er werk van in vijf stappen, samen met Spaargids.be.