“Jullie zijn allemaal corrupt”: Shapovalov ergert zich aan ‘tijdrekken’ Nadal, die zich in vijf sets naar halve finale zwoegt

Australian OpenHet ging niet zonder slag of stoot, maar Rafael Nadal heeft zich geplaatst voor de halve finale van de Australian Open. De Spanjaard had daar wel vijf sets voor nodig tegen de Canadees Denis Shapovalov, die tijdens de partij even de controle verloor. 

16 reacties

 • Elle Devee

  1 jaar geleden
  Zolang de tijdslimiet gerespecteerd wordt zoals hier het geval was is er niets aan de hand. Dat kan misschien op je zenuwen werken maar als je professioneel bent moet je je daar kunnen overzetten.
 • Bruno Cappelle

  1 jaar geleden
  Nadal is voor mij een topatleet en heeft nu al geschiedenis geschreven. Ook zijn spirit is menswaardig. Hij blijft voor mij one of the best.
 • Jean berg

  1 jaar geleden
  Nadal is de best , 35 jaar en zo rijk en nog tot het einde blijven vechten
 • Marko Decandt

  1 jaar geleden
  Uiteindelijk doet hij helemaal niets verkeerd. De spelers krijgen een bepaalde tijd en Nadal blijft daar gewoon steeds binnen tot soms op de seconde juist. Dus niets op te zeggen. Dan moeten ze de tijd maar verkorten met 5 seconden of zo, maar dan zal Nadal exact ook 5 seconden sneller zijn en geen seconde vroeger. Sommige spelers slaan op alsof ze nog een trein te halen hebben. Je hoort toch ook niemand klagen dat ze te snel zijn? En al dat kreunen? Bij sommigen ultra irritant.
 • Rik Cappelle

  1 jaar geleden
  En gelijk heeft hij. Enkel Federer blijft ten aller en eeuwigen tijde sportief.