REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Isner geeft forfait voor Roland Garros - Nadal zonder veel moeite door in Rome, Federer trekt zich terug

0 reacties

 1. Servische president wijst Australië met de vinger na “mishandelen” Djokovic: “Ze hebben vooral zichzelf vernederd”
  Australian Open
  21

  Servische president wijst Australië met de vinger na “mishande­len” Djokovic: “Ze hebben vooral zichzelf vernederd”

  De Servische president Aleksandar Vucic heeft hard uitgehaald naar de Australische autoriteiten. Vucic beschuldigde Australië eerder al van het “mishandelen” van zijn landgenoot Novak Djokovic, en vindt dat hun beste tennisser met opgeheven hoofd naar Servië kan terugkeren. Het beroep van Djokovic werd afgewezen nadat zijn visum werd opgeheven, hij moet het land verlaten.
 2. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.
 3. Op zoek naar een koptelefoon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment
  Hardware Info

  Op zoek naar een koptele­foon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment

  De soldenperiode is volop aan de gang en we bevinden ons in de periode rond Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Hoog tijd dus om jezelf dus even extra te verwennen, met een headset bijvoorbeeld. Techexpert en hoofdredacteur bij Hardware Info Frank Everaardt wijst je de weg naar dé koopjes van het moment, met aandacht voor gamers, sporters, vergadertijgers, bingewatchers en alles daartussen.