.
Volledig scherm
. © rv/AP

“Ik zag eruit als een idioot, dit komt sowieso overal op televisie”: Kyrgios begaat opmerkelijke blunder tijdens duel tegen Medvedev

TennisNick Kyrgios staat in de kwartfinales van de US Open, maar de Australiër beging wel een opvallende blunder tijdens het duel tegen de Russische titelverdediger Daniil Medvedev. “Ik dacht eerlijk gezegd dat dit mocht.”

2 reacties

 • Rony Gijsen

  3 maanden geleden
  De beste tenniser min 30 jaar. als hij goesting heeft.
 • James Williams

  3 maanden geleden
  Enkel de zoveelste bevestiging van zijn terechte reputatie. De domste speler ooit op een tennisveld, met voorsprong dus.
 1. Onze tenniswatcher zag nog hardhandige vaders op de courts: “Lelijke uitspattingen van mensen die verblind worden door het vele geld aan de top”
  Play
  PREMIUM
  Tennis
  8

  Onze tenniswat­cher zag nog hardhandi­ge vaders op de courts: “Lelijke uitspattin­gen van mensen die verblind worden door het vele geld aan de top”

  De beelden zijn weerzinwekkend, de ontzetting van heel wat toppers (Azarenka, Wawrinka, Djokovic, Navratilova) navenant. De Chinese vader die zijn dochter afranselde omdat ze te weinig intensiteit in haar training had gelegd is jammer genoeg geen alleenstaand geval. Vandaar ook de reacties uit de tenniswereld, iedereen kent wel een voorbeeld waar een scheefgegroeide relatie resulteerde in fysieke of mentale mishandeling. Bij Jelena Dokic en Jennifer Capriati om er twee te noemen. “De papa van een recente grandslamwinnares ging niet akkoord met de prille liefdesrelatie van de speelster.”