rv
Volledig scherm
© rv

Het allermooiste beeld van Roland Garros, maar lang was het niet te zien: “Schande voor het tennis”

Roland GarrosDe Franse Tennisfederatie (FFT) heeft geen punten gescoord. Menig tennisfan werd in het harnas gejaagd omdat de federatie, meer dan waarschijnlijk op vraag van de rechtenhouders, geweldige beelden liet verwijderen van Djokovic die zijn racket aan een jonge fan gaf. Alleen onderstaande account toont de beelden nog steeds. Voorlopig toch.

16 reacties

 • Marcus Camps

  1 maand geleden
  Filmpje is duizend keer de prijs van tennisraket waard. Als je hier de rechten van vrij geeft is het hek van de dam. Tientallen toppers gaan van alles weggeven links en rechts om een mooie bijverdienste te genereren.
 • Carmen Grauwels

  2 maanden geleden
  Dit is nie het enigste hy doet: als tegenspeler plaspauze vraagt/krygt vraagt hy dikwyls aan ballenjongen/meisje om balletje te slaan om zich warm te houden. En dat levert ook altyd mooie/warme beelde op. Ja als hy speelt kan hy nogal... overkomen. Maar eens gedaan match dan is hy normale persoon. Snap je?
 • Leentje De Weert

  2 maanden geleden
  Dat deed je goed.! 👌
 • Michel Wanquet

  2 maanden geleden
  Heel mooi gebaar en niet alleen dat! Dit racket heeft door dit verhaal zo een hoge marketingwaarde, lees verkoopwaarde, gekregen dat die jongen er, indien nodig, zijn volledige studie mee zou kunnen betalen.
 • maes philip

  2 maanden geleden
  De mens Djokovic prachtig 10 op10 voor dit gebaar !