AP
Volledig scherm
© AP

“Het aftellen is begonnen”: Serena Williams hint naar nakend afscheid - Monami: “Fantastisch palmares, maar ook niet altijd even populair”

TennisStopt Serena Williams (40) na de US Open met professioneel tennis? Daar hint ze alleszins zelf naar in een monoloog in het lifestylemagazine ‘Vogue’. “Ik neig nu meer naar andere dingen die belangrijk voor me zijn. Het aftellen is begonnen.” Ex-tennisster Dominique Monami: “Serena was altijd heel vriendelijk, maar soms een beetje een ‘dramaqueen’.”

6 reacties

 • Mario Lopez

  3 maanden geleden
  Een icoon in het vrouwentennis neemt afscheid! Diegene die in haar schaduw wil staan, moet nog geboren worden , vrees ik!
 • Wouter Van de Walle

  4 maanden geleden
  Een echte kampioene
 • wim helsen

  4 maanden geleden
  Blij dat ik daar vanaf ben zeg. Kon niet tegen haar verlies, altijd den interessante uithangen. Wel een heel goeie speelster.
 • bob mann

  4 maanden geleden
  't zal gaan tijd worden,
 • Burt Elegeer

  4 maanden geleden
  Heel veel respect voor Serena. Pure klasse. Zij die na haar komen, hebben grote schoenen te vullen.
 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.