AP
Volledig scherm
© AP

“Het aftellen is begonnen”: Serena Williams hint naar nakend afscheid - Monami: “Fantastisch palmares, maar ook niet altijd even populair”

TennisStopt Serena Williams (40) na de US Open met professioneel tennis? Daar hint ze alleszins zelf naar in een monoloog in het lifestylemagazine ‘Vogue’. “Ik neig nu meer naar andere dingen die belangrijk voor me zijn. Het aftellen is begonnen.” Ex-tennisster Dominique Monami: “Serena was altijd heel vriendelijk, maar soms een beetje een ‘dramaqueen’.”

6 reacties

 • Mario Lopez

  3 maanden geleden
  Een icoon in het vrouwentennis neemt afscheid! Diegene die in haar schaduw wil staan, moet nog geboren worden , vrees ik!
 • Wouter Van de Walle

  4 maanden geleden
  Een echte kampioene
 • wim helsen

  4 maanden geleden
  Blij dat ik daar vanaf ben zeg. Kon niet tegen haar verlies, altijd den interessante uithangen. Wel een heel goeie speelster.
 • bob mann

  4 maanden geleden
  't zal gaan tijd worden,
 • Burt Elegeer

  4 maanden geleden
  Heel veel respect voor Serena. Pure klasse. Zij die na haar komen, hebben grote schoenen te vullen.
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.
 3. Toverdrankje voor Djokovic? Serviër maakt de tongen los met drinkbus
  Play
  Tennis
  1

  Toverdrank­je voor Djokovic? Serviër maakt de tongen los met geheimzin­nig gedoe rond drinkbus

  Tijdens de twee uur en 20 minuten durende halve finale tussen Novak Djokovic en Stefanos Tsitsipas, zaterdag op het ATP 1000-tornooi van Paris-Bercy, kreeg de Serviër hulp uit de tribune. Een drinkbus werd geprepareerd door zijn team en dat mocht, getuige het filmpje, niet direct zichtbaar zijn voor de buitenwereld. Voldoende voor wat speculatie hier en daar maar er zit een logische verklaring achter.