REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

‘Grote 3' naast elkaar: Novak Djokovic steekt zesde Wimbledon-titel op zak en evenaart grandslamrecord van Roger Federer en Rafael Nadal

WimbledonNovak Djokovic heeft voor de zesde keer in zijn carrière Wimbledon gewonnen. De 34-jarige Serviër en nummer één van de wereld klopte de Italiaan Matteo Berrettini (ATP 9) in vier sets: 6-7 (4/7), 6-4, 6-4 en 6-3. Grandslamtitel nummer twintig voor Djokovic, die zich daarmee naast mederecordhouders Rafael Nadal en Roger Federer hijst. ‘De Grote Drie' zij aan zij.

9 reacties

 • William Carchon

  2 maanden geleden
  Ik vindt nadal de beste omdat 13 keer de titel in Parijs nemen is fenomenaal omdat Parijs de moeilijkste ondergrond is om op te spelen. En Djokovic is soms te arrogant!!
 • Anita Aerts

  2 maanden geleden
  Wat een gezever, Johan. Djokovic haalt 9 GS op australian open, de gemakkelijkste van de 4 GS. Nadal heeft zijn standbeeld in Parijs voor zijn 13 graveloverwinningen. Federer en Nadal zijn echte gentlemen. Djokovic is minder geliefd en wil daarom de meeste titels,.Ieder zijn favoriete speler, he.
 • grootaert rené

  2 maanden geleden
  Zonder de tennis van zijn beste niveau te spelen heeft Djoko nogmaals bewezen dat hij ontegensprekelijk de nummer 1 is het wereldtennis sedert al vele jaren ! Een groot sportman en sympathieke man.
 • Johan hendrickx

  2 maanden geleden
  Nadal hoort niet thuis bij top 3, veel te weinig talent in vergelijking met Federer en Djokovic. Kampioen van Rolland Garros, dat wel maar dan zijn er wel 13..
 • Reygaerts raf

  2 maanden geleden
  Federer blijft the GOAT, op alle vlakken, punt.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).