David Goffin.
Volledig scherm
David Goffin. © EPA

Goffin overleeft vijf matchballen tegen goede vriend en dubbelpartner Herbert - Mertens speelt niet door schouderblessure

TennisDe comeback van David Goffin (ATP 16). In zijn eerste wedstrijd van 2021 keek hij tegen goede vriend en dubbelpartner Pierre-Hugues Herbert (ATP 83) op de Antalya Open aan tegen vijf matchballen, maar de 30-jarige Luikenaar overleefde ze allemaal. In de derde set gaf hij de 29-jarige Fransman vervolgens een 6-0-pandoering. Het werd 6-3, 5-7 en 0-6 na een dus felbevochten zege. 

0 reacties

 1. Voorbereidingstornooien Australian Open kunnen opgeschoven of aangepast worden
  Tennis

  Voorberei­ding­stor­nooi­en Australian Open kunnen opgescho­ven of aangepast worden

  Na drie dagen quarantaine blijft het woelig in Melbourne. Drie extra coronagevallen werden gesignaleerd – volgens de overheid waren daaronder twee spelers, volgens Tennis Australia klopte die informatie niet – en Roberto Bautista Agut (ATP 13) noemde de omstandigheden in een zonder zijn medeweten opgenomen privégesprek “een gevangenis”. Nochtans heeft het merendeel van het deelnemersveld vandaag voor het eerst een balletje kunnen slaan en is de voorbereiding op de Australian Open min of meer echt begonnen.
 1. Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepunten van speeldag 22
  Play
  Jupiler Pro League

  Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepun­ten van speeldag 22

  22 januari
 2. "Wout is bijna de koning van België"
  Play

  "Wout is bijna de koning van België"