Volledig scherm
© EPA

Goffin onderuit tegen De Minaur in halve finales Antalaya

TennisDavid Goffin (ATP 16) heeft zich niet kunnen plaatsen voor de finale van het ATP-toernooi in de Turkse badplaats Antalya (hard/361.800 euro).

1 reactie

 • Daniel Den Denker

  2 weken geleden
  slecht bezig David
 1. Goffin overleeft vijf matchballen tegen goede vriend en dubbelpartner Herbert - Mertens speelt niet door schouderblessure
  Tennis

  Goffin overleeft vijf matchbal­len tegen goede vriend en dubbelpart­ner Herbert - Mertens speelt niet door schouder­bles­su­re

  De comeback van David Goffin (ATP 16). In zijn eerste wedstrijd van 2021 keek hij tegen goede vriend en dubbelpartner Pierre-Hugues Herbert (ATP 83) op de Antalya Open aan tegen vijf matchballen, maar de 30-jarige Luikenaar overleefde ze allemaal. In de derde set gaf hij de 29-jarige Fransman vervolgens een 6-0-pandoering. Het werd 6-3, 5-7 en 0-6 na een dus felbevochten zege.
 2. Voorbereidingstornooien Australian Open kunnen opgeschoven of aangepast worden
  Tennis

  Voorberei­ding­stor­nooi­en Australian Open kunnen opgescho­ven of aangepast worden

  Na drie dagen quarantaine blijft het woelig in Melbourne. Drie extra coronagevallen werden gesignaleerd – volgens de overheid waren daaronder twee spelers, volgens Tennis Australia klopte die informatie niet – en Roberto Bautista Agut (ATP 13) noemde de omstandigheden in een zonder zijn medeweten opgenomen privégesprek “een gevangenis”. Nochtans heeft het merendeel van het deelnemersveld vandaag voor het eerst een balletje kunnen slaan en is de voorbereiding op de Australian Open min of meer echt begonnen.
 3. Zeven Belgen starten vanaf zondag met Australian Open-kwalificaties, primeur voor Lara Salden
  Australian Open

  Zeven Belgen starten vanaf zondag met Australian Open-kwalifica­ties, primeur voor Lara Salden

  Komende zondag starten de kwalificaties voor de Australian Open, die wegens de coronacrisis in Doha (mannen) en Dubai (vrouwen) plaatsvinden. Bij de vrouwen doen Greet Minnen (WTA 110), Ysaline Bonaventure (WTA 122), Marie Benoit (WTA 237) en Lara Salden (WTA 246) een gooi naar een plek op de hoofdtabel. Kimmer Coppejans (ATP 175), Ruben Bemelmans (ATP 225) en Arthur De Greef (ATP 338) wagen hun kans bij de mannen.
 1. Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepunten van speeldag 22
  Play
  Jupiler Pro League

  Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepun­ten van speeldag 22

  22 januari
 2. "Wout is bijna de koning van België"
  Play

  "Wout is bijna de koning van België"