EPA
Volledig scherm
© EPA

Goffin ondanks blitzstart meteen onderuit in Madrid, Djokovic wel door

TennisDavid Goffin (ATP 23) heeft zich niet kunnen plaatsen voor de tweede ronde op het ATP Masters 1.000-toernooi in Madrid. De 28-jarige Luikenaar verloor zijn eerste duel na één uur en 43 minuten tennis in twee sets (6-4 en 7-5) van de Hongaar Marton Fucsovics (ATP 36). Nochtans leidde hij in het eerste bedrijf met 4-0.

1 reactie

 • Jan Wuyts

  3 jaar geleden
  Mission impossible voor elke coach. Goffin zit in een mentale knoop van jewelste. Opslag werkt niet, bij de minste tegenslag zit het al in zijn hoofd. Als hij eind van het jaar nog top 50 is mag hij al heel blij zijn... Alleen zijn frustratie is 100 %, en dat heb je niet nodig....
 1. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.
 2. ‘Enfant terrible’ speelt kwalificatieduel van Australian Open met coronaklachten: “Ik weet zeker dat ik positief test”
  Tennis
  6

  ‘Enfant terrible’ speelt kwalifica­tie­du­el van Australian Open met corona­klach­ten: “Ik weet zeker dat ik positief test”

  De Australische tennisser Bernard Tomic heeft in de kwalificaties van de Australian Open voor een opvallend incident gezorgd. De 29-jarige Tomic vertelde tijdens zijn partij in de eerste kwalificatieronde tegen de umpire dat hij coronagerelateerde klachten heeft. Omdat een sneltest voorafgaand aan de wedstrijd negatief uitviel, was de Australiër toch op de baan verschenen.