AFP
Volledig scherm
© AFP

Goffin laat zich in België behandelen: "Ik hoop op spoedig herstel voor Madrid”

TennisDavid Goffin (ATP 12) moest gisteren op het toernooi van Barcelona de strijd staken in zijn achtste finale tegen Cameron Norrie (ATP 58). Hij gooide de handdoek bij 5-3 30/30 in de tweede set, nadat hij de eerste set met 0-6 had verloren. De Luikenaar sukkelde met een blessure aan zijn rechteradductor en zal naar België afzakken om zich te laten behandelen.

2 reacties

 • Jacques Deceuninck

  1 jaar geleden
  Hij heeft gewoon zijn tijd gehad en spartelt desondanks nog wat tegen. Zijn hoofdstuk is reeds geruime tijd afgesloten. Bedankt voor een paar mooie jaren.
 • HENDRIK DE MEIJER

  1 jaar geleden
  Tiens,tiens. Zijn er dan geen mogelijkheden in Monaco? Zijn ze dan in Belgie zoveel beter en/of goedkoper?
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Boris Becker waant zich op hotel in de gevangenis: cipiers en medegevangenen ergeren zich dood aan de ex-tennisser
  Play
  Tennis
  19

  Boris Becker waant zich op hotel in de gevangenis: cipiers en medegevan­ge­nen ergeren zich dood aan de ex-tennisser

  Ex-tennisser Boris Becker werd eind april veroordeeld tot 2,5 jaar gevangenisstraf, waarvan hij de helft effectief moet uitzitten. De voormalige tennisster zou zo’n drie miljoen pond verborgen hebben gehouden nadat hij failliet werd verklaard. En zijn eerste weken in de Londense gevangenis zijn de Duitser niet al te goed bevallen. Was het vorige week nog het eten dat hem niet goed af ging, werkt Becker in zijn tweede week al op de zenuwen van zijn medegevangenen en het gevangenispersoneel.